Στον κατάλογο υπάρχει, αλλά τους τελευταίους 2 μήνες που ζητούσα δεν είχαν...Singha υπάρχει σίγουρα στο noodle bar
Απαιτώ να μάθω που υπάρχουν Ταϊλανδέζικες μπύρες ΤΩΡΑ! Και αν υπάρχει και "άκρη" για Beerlao παίρνω το αμάξι και πάω επιτόπου!!
Δεν ξέρω αν υπάρχει κόλλημα να γραφτεί στο φόρουμ, εξάλλου δεν αποτελεί κάποιου είδους "δυσφήμιση" το αντίθετο κάτι τέτοια πρέπει να επικροτούνται. Άλλωστε έχουν γραφτεί πληροφορίες για εστιατόρια πχ. Αν υπάρχει πρόβλημα, πμ pleasseeee!!!
πριν από μια εβδομάδα είχε πάντως.Στον κατάλογο υπάρχει, αλλά τους τελευταίους 2 μήνες που ζητούσα δεν είχαν...
Μου είπαν πάντως ότι θα ξαναφέρουν...
Πολύ πιθανό να εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του καταστήματος...πριν από μια εβδομάδα είχε πάντως.
Ίσως να εξαρτάται και από το κατάστημα.
Μαρκο,κανονικα δεν επρεπε να του αποκαλυψεις τιποτα μεχρι να γραψει κανενα καινουργιο κεφαλαιο για την Καμποτζη.Απαιτώ να μάθω που υπάρχουν Ταϊλανδέζικες μπύρες ΤΩΡΑ! Και αν υπάρχει και "άκρη" για Beerlao παίρνω το αμάξι και πάω επιτόπου!!
Δεν ξέρω αν υπάρχει κόλλημα να γραφτεί στο φόρουμ, εξάλλου δεν αποτελεί κάποιου είδους "δυσφήμιση" το αντίθετο κάτι τέτοια πρέπει να επικροτούνται. Άλλωστε έχουν γραφτεί πληροφορίες για εστιατόρια πχ. Αν υπάρχει πρόβλημα, πμ pleasseeee!!!
Αυτο ελειπε να μην εχει San Miguel thanks Marco θα κοιταξω!go2beach το wokshop έχει San Miguel!!!!!!