• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτο που πρεπει να κοιταξεις -αφου μιλαμε για κο Ταο και Πανγκαν - ειναι να μην πεσεις στις ημερες που γινεται το παρτυ πανσεληνου , συν λιγες μερες πριν και μετα. Μπορει η κινηση να συγκεντρωνεται στη Χατ-ριν , αλλα οσοι δε βρισκουν στην καρδια του παρτυ απλωνονται σε ολο το νησι. Και υπαρχουν και αυτοι που θελουν να δουν το παρτυ αλλα να μενουν μακρια απο την κινηση , οποτε το νησι κυριολεκτικα βουλιαζει εκεινες τις μερες. Το ιδιο και τα διπλα νησια , οπως το Ταο. Κοιταξε λοιπον τις ημερομηνιες , ποτε πεφτει το παρτυ και αν ενδιαφερεσαι για τοτε , κλεισε απο πολυ πριν δωματιο. Οσο απομακρυνεται η ημερομηνια του παρτυ δεν εχεις προβλημα , θα βρεις να μεινεις. Εχει παρα πολλα ξενοδοχεια για ολα τα βαλαντια.

Το Ταο οταν πηγα εγω πριν μια δεκαετια, ηταν ακομα στην 'αφανεια'. Σημερα ειναι παραδεισος για οσους κανουν καταδυσεις , με αποτελεσμα τα περισσοτερα ξενοδοχεια να ειναι dive resorts που κλεινουν πακετα διαμονη και καταδυσεις. Συμβουλες για διαμονη στο Ταο δε μπορω να δωσω αφου δεν εχω μεινει προσφατα στο νησι.
Αν θελεις κατι αλλο για το Παγκαν ρωτα (συντομα θα συνεχισω και την ιστορια που εχω αρχισει να γραφω..)

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Η ggonholidays ουδεμια σχέση μπορεί να έχει με full moon party! :haha: Φρόντισα απο πριν οι ημερομηνίες του ταξιδιού μου να είναι όσο γίνεται πιο μακρυά απο αυτό το event.

Αν θελεις κατι αλλο για το Παγκαν ρωτα (συντομα θα συνεχισω και την ιστορια που εχω αρχισει να γραφω..)
Περιμένω πως και πως γιαυτή τη συνέχεια!:D

Αν έχετε να προτείνετε παραλίες στο Παγκαν θα ήταν μεγάλη βοήθεια γιατι έχω πελαγώσει με το πολύ ψάξιμο και την αναποφασιστικοτητά μου.Τα ζητούμενα είναι να προσφέρεται για σνορκελιγκ και να έχει αρκετές επιλογές για φαγητό και κανένα ποτάκι.

Αρχικά είχα σκοπό να πάω σε μερικά νησιά απο την πλευρά της θάλασσας του Ανταμαν και έψαχνα μανιωδως για εκεί. Μετά διάβασα για το " Koh Phangan, που είναι το Ιουράσιο πάρκο στο φόντο και απίθανη θάλασσα στο προσκήνιο....με μπαράκια-μαξιλάρες στην άμμο, χωματόδρομους, ευωδιαστούς κήπους στα σπίτια, μοναχοί στις πορτοκαλί τους ρόμπες να περιπλανώνται" που είπε και ελάλησε GTS και αποφάσισα να αλλάξω προορισμό.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
αποφάσισα να αλλάξω προορισμό.
Κακώς το έπραξες. Τα νησιά Άνταμαν ουδεμία σχέση έχουν με τα τσίρκα της Ταϋλάνδης - εκτός ίσως της (σχετικής) γεωγραφικής εγγύτητας.

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Κακώς το έπραξες. Τα νησιά Άνταμαν ουδεμία σχέση έχουν με τα τσίρκα της Ταϋλάνδης - εκτός ίσως της (σχετικής) γεωγραφικής εγγύτητας.
Πάλι σε μπέρδαψα μάλλον.:( Μιλούσα για τα νησιά της Ταιλάνδης απο την πλευρα της Andanan Sea και οχι για τα νησιά Ανταμαν στο κόλπο της Βεγγάλης. Συγνώμη αν δεν το έγραψα καθαρά.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν έχετε να προτείνετε παραλίες στο Παγκαν θα ήταν μεγάλη βοήθεια γιατι έχω πελαγώσει με το πολύ ψάξιμο και την αναποφασιστικοτητά μου.Τα ζητούμενα είναι να προσφέρεται για σνορκελιγκ και να έχει αρκετές επιλογές για φαγητό και κανένα ποτάκι.
Το καλυτερο κομματι του νησιου για σνορκελ ειναι βορειοδυτικα , απο την παραλια Haad Yao μεχρι την Mae haad και φυσικα το νησακι Koh Ma που ειναι η κορυφη για σνορκελ. Σαν πιο ομορφη παραλια για διαμονη πιστευω ειναι η Salad που εμεινα εγω , αν εξαιρεσουμε τα θαλασσια αγγουρια :haha: Το τοπιο ηταν καταπληκτικο ,ειχε επιλογες για φαγητο-ποτο και εναν υφαλο σε μικρη αποσταση απο την ακτη. Ωραια ηταν και η διπλανη Haad Yao επισης με μαγαζακια πανω στην παραλια , πιο μεγαλη και πλατια απο τη Σαλαντ.
Πολυ καλη ειναι και η Thong Nai Pan κυριως για κολυμπι , χωρις θαλασσια αγγουρια αλλα δεν ξερω τι λεει απο σνορκελ. Επισης ειναι πιο απομονωμενη αυτη η περιοχη του νησιου αφου παει χωματοδρομος ή μετακινεισαι με longtails.

Εγω για διαμονη ημουν αναμεσα Thong Nai Pan και Salad και προτιμησα τη δευτερη γιατι θα νοικιαζαμε αυτοκινητο και γενικα η δυτικη ακτογραμμη ειναι προσβασιμη παντου με ασφαλτο , ενω η ανατολικη οχι.
Στις φωτο μου βλεπεις τους χωματοδρομους προς την ανατολικη ακτη , την Thong Nai Pan απο ψηλα και δρομο λιγο εξω απο την Yao beach.

Attachments

GTS

Member
Οι δύο παραλίες Thong Nai Pan είναι τέλειες για κολύμπι με διαυγή νερά (όχι και πισίνα αλλά καλά), λίγο ρηχά αλλά ΟΚ. Θυμίζουν λίγο Ελλάδα ως προς αυτό, υλικό για σνόρκελ δεν έχουν εκεί μπροστά, πρέπει να πας στα βράχια στις άκρες γι'αυτό. Αλλά έχει καθημερινά εκδρομές για σνόρκελ, που σε πάνε στα βόρεια και στο κομμάτι που λέει η go2dbeach. Είναι τέλειες και για παιδιά δηλ, τώρα που μας ενδιαφέρει αυτό σιγά σιγά :lol:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτά είναι τα θαλασσια αγγούρια

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Δυστυχώς η παραλία Σάλαντ είχε αρκετά και εκεί τα είδα κι εγώ για πρώτη φορά. Το τι έπαθα δε λέγεται :shock:
'Οποιος θέλει ας διαβάσει εδώ το δράμα που έζησα :haha: στο πρώτο κεφάλαιο...http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%E5-%E5%EE%DD%EB%E9%EE%E7/32000-go2-koh-phangan.html
:haha::haha: Έλιωσα στα γέλια με αυτό το κεφάλαιο..Μα να στέλνεις το σπλάχνο σου να εξερευνήσει το βυθό:bleh: ?!!! Ααα, περιμένουμε τη συνέχεια με το καλό :thailand01:...έχεις και δύο ιστορίες να συνεχίσεις!:D

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Αυτά είναι τα θαλασσια αγγούρια
παναγία μου :shock::shock: τι είναι αυτά τα μακρουλά τέρατα? αν τα πατήσεις τι γίνεται? μήπως δαγκώνουν ή μήπως τσιμπάνε? άλλη φορά μέχρι και στη λούτσα με γαλότσες θα πηγαίνω :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom