go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Αυτο που πρεπει να κοιταξεις -αφου μιλαμε για κο Ταο και Πανγκαν - ειναι να μην πεσεις στις ημερες που γινεται το παρτυ πανσεληνου , συν λιγες μερες πριν και μετα. Μπορει η κινηση να συγκεντρωνεται στη Χατ-ριν , αλλα οσοι δε βρισκουν στην καρδια του παρτυ απλωνονται σε ολο το νησι. Και υπαρχουν και αυτοι που θελουν να δουν το παρτυ αλλα να μενουν μακρια απο την κινηση , οποτε το νησι κυριολεκτικα βουλιαζει εκεινες τις μερες. Το ιδιο και τα διπλα νησια , οπως το Ταο. Κοιταξε λοιπον τις ημερομηνιες , ποτε πεφτει το παρτυ και αν ενδιαφερεσαι για τοτε , κλεισε απο πολυ πριν δωματιο. Οσο απομακρυνεται η ημερομηνια του παρτυ δεν εχεις προβλημα , θα βρεις να μεινεις. Εχει παρα πολλα ξενοδοχεια για ολα τα βαλαντια.
Το Ταο οταν πηγα εγω πριν μια δεκαετια, ηταν ακομα στην 'αφανεια'. Σημερα ειναι παραδεισος για οσους κανουν καταδυσεις , με αποτελεσμα τα περισσοτερα ξενοδοχεια να ειναι dive resorts που κλεινουν πακετα διαμονη και καταδυσεις. Συμβουλες για διαμονη στο Ταο δε μπορω να δωσω αφου δεν εχω μεινει προσφατα στο νησι.
Αν θελεις κατι αλλο για το Παγκαν ρωτα (συντομα θα συνεχισω και την ιστορια που εχω αρχισει να γραφω..)
Το Ταο οταν πηγα εγω πριν μια δεκαετια, ηταν ακομα στην 'αφανεια'. Σημερα ειναι παραδεισος για οσους κανουν καταδυσεις , με αποτελεσμα τα περισσοτερα ξενοδοχεια να ειναι dive resorts που κλεινουν πακετα διαμονη και καταδυσεις. Συμβουλες για διαμονη στο Ταο δε μπορω να δωσω αφου δεν εχω μεινει προσφατα στο νησι.
Αν θελεις κατι αλλο για το Παγκαν ρωτα (συντομα θα συνεχισω και την ιστορια που εχω αρχισει να γραφω..)