babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
+1Ασυγκρίτως το πρώτο.
+1Ασυγκρίτως το πρώτο.
Αυτό. Ο βορράς είναι πολύ πιο ενδιαφέρων και θα χρειαστείς περισσότερες μέρες. Αν ξεκινήσεις απ' το νότο, είναι πολύ πιθανό να χάσεις μέρες σε πιο "δεύτερα" πράγματα και να μη σου μείνουν αρκετές για τα καλύτερα πιο βόρεια. Στο μόνο που υπερτερεί ο νότος σε σχέση με το βορρά είναι οι παραλίες και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να τον αφήσεις στο τέλος (ε, να χαλαρώσεις και λίγο βρε κορίτσι, ε; ).Να προσγειωθώ Hanoi και να φυγω απο Ho Chi Minh City
Αυτό θα κάνω, θα κλείσω για Ηanoi και επιστροφη απο Ho Chi Minh. Τα ενδιαμεσα θα τα αποφασίζω επιτόπου. Αποφασισα να ειναι το πρωτο μου ταξιδι μονη και με ελεύθερο προγραμμα. Ελπίζω να ενδείκνυται το βιετναμ για αυτο...Αυτό. Ο βορράς είναι πολύ πιο ενδιαφέρων και θα χρειαστείς περισσότερες μέρες. Αν ξεκινήσεις απ' το νότο, είναι πολύ πιθανό να χάσεις μέρες σε πιο "δεύτερα" πράγματα και να μη σου μείνουν αρκετές για τα καλύτερα πιο βόρεια. Στο μόνο που υπερτερεί ο νότος σε σχέση με το βορρά είναι οι παραλίες και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να τον αφήσεις στο τέλος (ε, να χαλαρώσεις και λίγο βρε κορίτσι, ε; ).
Μπορείς να το συνδυάσεις με Μαλαισία. Το Kuching (Sarawak) είναι από τις ωραιότερες πόλεις της ΝΑ Ασίας. Μπορείς ν' ανέβεις το ποτάμι (μέχρι εκεί που σε παίρνει - ανάλογα με την εποχή), ή να πας στα Kelabit Highlands για κάποια ενδιαφέροντα trekkings ή και στο Sabah (Kota Kinabalu, Mount Kinabalu, Sipadan για καταπληκτικές παραλίες, diving, snorkeling) κ.λπ. κ.λπ. Όρεξη νά'χεις και ... καλούς χάρτες!Έχω πάει Ταϊλάνδη και μου άρεσε πολύ.
Που θα μπορούσα να πάω που να μοιάζει στην Ταϊλάνδη?
Δεν θέλω να πάω πάλι σε ίδια χώρα.
Ή μήπως να το συνδύαζα με Ταϊλάνδη με κάτι άλλο και τι άλλο?
Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις ντε και καλά να πας στο Dalat (εκτός κι αν σκοπεύεις να παντρευτείς κανένα ντόπιο και θα πάτε εκεί για honey-weekend ή - ακόμη καλύτερα -θα κάνετε εκεί τον γάμο : διότι, γι' αυτό ακριβώς είναι τόσο δημοφιλής η πόλη). ΟΚ, ωραία είναι, έχει και δροσιά (συγκριτικά), βγάζει η περιοχή και 2 συμπαθητικά κρασιά (η μόνη οινοπαραγωγός περιοχή της χώρας) αλλά, από κει και πέρα, δεν έχεις κάτι πιο συναρπαστικό να βάλεις στο πρόγραμμά σου; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις συμπεριλάβει αλλά, π.χ. η περιοχή του Mui Ne δεν σε συγκινεί;Να ρωτήσω κάτι ακόμα, μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε? Απο την Ηoi An μεχρι το Dalat υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να επισκεφτώ ή να γυρισω Da Nang και να παρω αεροπλάνο απευθείας για Dalat? Εναλλακτικά, μπορώ να προσθέσω κάποια ενδιαφέρουσα ενδιάμεση στάση και να φτάσω Nha Trang απο όπου και θα πάρω λεωφoρείο για Dalat.
Μεχρι Hoi An καταληξει σε διαδρομή, μετά ειναι λιγο μετέωρο το πρόγραμμα. Την Μui Ne την είχα εντάξει στην αρχή αλλα στο forum του tripadvisor διαβασα διάφορα αποκαρδιωτικά σχόλια. Αφού το προτείνεις όμως μπορώ να του δώσω μια ευκαιρία, σε εμπιστεύομαι, ξέρεις!!!Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις ντε και καλά να πας στο Dalat (εκτός κι αν σκοπεύεις να παντρευτείς κανένα ντόπιο και θα πάτε εκεί για honey-weekend ή - ακόμη καλύτερα -θα κάνετε εκεί τον γάμο : διότι, γι' αυτό ακριβώς είναι τόσο δημοφιλής η πόλη). ΟΚ, ωραία είναι, έχει και δροσιά (συγκριτικά), βγάζει η περιοχή και 2 συμπαθητικά κρασιά (η μόνη οινοπαραγωγός περιοχή της χώρας) αλλά, από κει και πέρα, δεν έχεις κάτι πιο συναρπαστικό να βάλεις στο πρόγραμμά σου; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις συμπεριλάβει αλλά, π.χ. η περιοχή του Mui Ne δεν σε συγκινεί;
Ντεν υπάρκει λάτος επιλογκή γκια το Βιετνάμ καρντιά μου, όλες καλές είναι, ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Άσε με εμένα, ακολούθα αυτό που σου έκανε κλικ από την αρχή (έτσι κι αλλιώς, όσοι πάνε, ξαναπάνε. Ας μείνει κάτι και για την επόμενη φορά! ).Μεχρι Hoi An καταληξει σε διαδρομή, μετά ειναι λιγο μετέωρο το πρόγραμμα. Την Μui Ne την είχα εντάξει στην αρχή αλλα στο forum του tripadvisor διαβασα διάφορα αποκαρδιωτικά σχόλια. Αφού το προτείνεις όμως μπορώ να του δώσω μια ευκαιρία, σε εμπιστεύομαι, ξέρεις!!!
Για το Da Lat μαλλον η δροσιά του με συγκίνησε και θέλω να πάω, 3 νύχτες εχω υπολογίσει, πρώτη μέρα γνωριμία με την πόλη, δευτερη μέρα cannoying και τριτη μερα περιηγηση στην γύρω περιοχη με τους easy riders. Τόςο τραγική επιλογή;
Μονο και μονο για αυτο τον καφε του θα ξαναπηγαινα!Ντεν υπάρκει λάτος επιλογκή γκια το Βιετνάμ καρντιά μου, όλες καλές είναι, ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Άσε με εμένα, ακολούθα αυτό που σου έκανε κλικ από την αρχή (έτσι κι αλλιώς, όσοι πάνε, ξαναπάνε. Ας μείνει κάτι και για την επόμενη φορά! ).