GTS
Member
Είμαστε σίγουροι Βαγγέλη?...ουτε αντιευρωπαιστές είμαστε

Είμαστε σίγουροι Βαγγέλη?...ουτε αντιευρωπαιστές είμαστε
!!!!!!!!!!!!!!!!Και είναι και συμπαθητικές οι Βρυξέλλες πανάθεμά τες...
Μπα... καθόλου σιγουροι δεν είμαστε και τα ίδια πιστεύω έχουμε..Είμαστε σίγουροι Βαγγέλη?Γιατί εγώ 2 Λονδίνα και Παρίσια τα αλλάζω με μία Κόστα Ρίκα, μία Κολομβία, Βενεζουέλα, Κούβα, Ταϊλάνδη, Λάος και Καμπότζη?
Και είναι και συμπαθητικές οι Βρυξέλλες πανάθεμά τες...
Εγώ τις έχω δει δις, παλιά, πολύ παλιά όμως, είπαμε απλά τρώγονται, όπως τρώγονται και οι τηγανιτές πατάτες.Για τις Βρυξέλλες, τι να σου πω... Δεν με εντυπωσίασαν.
Δεν χάνεις και τίποτε αν τις δεις.
Νομίζω πάντως ότι για να ενθουσιαστεις θα πρέπει να σαι ..Ευρωβουλευτής
Εεεε... ναι, εκεί τουλάχιστον βρίσκεις σουβλάκια, τζατζίκια, κλπ. Ενώ στην Κόστα Ρίκα, πού να ψάχνεις...Αφήστε κάτω τις Βρυξέλλες. Μια χαρά πόλη είναι. Σαφώς πιο ενδιαφέρων προορισμός από κάτι Ταυλάνδες και κάτι Κόστα Ρίκες...
Aμάν κι εσύ πάλι τσίμπησες. Την πλάκα συνεχίζει ο άνθρωπος..Εεεε... ναι, εκεί τουλάχιστον βρίσκεις σουβλάκια, τζατζίκια, κλπ. Ενώ στην Κόστα Ρίκα, πού να ψάχνεις...
Ρε συ vag... και γω την πλάκα συνεχίζω - ξέρει αυτός!Aμάν κι εσύ πάλι τσίμπησες. Την πλάκα συνεχίζει ο άνθρωπος..
Ποιά ιστορία? Μία ξεκίνησα για τη Μαλαισία, κι αυτή ακόμη να τελειώσει. Ταϋλάνδη, Βιετνάμ, βέβαια τα έχουμε οργώσει αλλά ταξιδιωτική ιστορία ... τσού. Μόνο πληροφορίες με π.μ.cmavrani: Μια απ τις ιστορίες που πρέπει να διαβάσεις πριν φύγεις για εκεί κάτω, είναι του Babaduma
Eκανα το ερες.
π
Γενικα ο κοσμος -ειδικοτερα οι Ταιλανδοι- ειναι πολυ πιεστικοι (θα σας τα πρηξουν για τουκ- τουκ,μασαζ,σεξ και ναρκωτικα) οπως και οι της Καμποτζης αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.
Η συμπεριφορα τους ειναι οτι αμα εισαι λευκος εχεις λεφτα οποτε σου ερχονται κ σου λενε διαφορα -ε γενικα προσεχεις κ εσυ-
λοιπόν ,πρεπει να ειμαι πολύ χαζή και εγω και οι φιλοι που ταξιδεψα μαζι τους
3 φορες στη Ταιλανδη ....
μας ειπαν ψεματα ότι ειμαστε Ταιλανδη , κάπου αλλού ειχαμε παει γιατι τετοια πραγματα δεν συναντησαμε ....
αντιθετα μας φερθηκαν ευγενικά και χαμογελαστα, πράγματα που στη χώρα μου κοντευω να ξεχασω ότι υπαρχουν ....
και ειμαστε λευκοι να το διευκρινίσω !!!!
Και ναι, Κωστή , εννοείται οτι σε πειραζω ....
Βρε vagantos και GTS απο τη σκοπια σας μπορει να λετε οτι εχετε δικιο.Απο τη δικη μου θα σας πω το εξης χωρις να νοιαζομαι ποιος εκανε πλακα κ γιατι (γενικα μιλωντας)
- Προς Kostis: Χαλλλλάρωσε.... Ούτε αλάθητο διεκδικούμε,ούτε ειρωνες είμαστε, ούτε μαστιγώνουμε, ουτε αντιευρωπαιστές είμαστε, τουλάχιστον όσοι απαντήσαμε σ αυτό το τόπικ. Απλά ξεκίνησε μια πλακίτσα ο xenos ( xανει όποιος δεν τον ξέρει ) και πήραμε τη σκυτάλη οι άλλοι.