Περού Ταξιδι στο Περου

agmi

Member
Εγω επειδη ειμαι σε μια ηλικια που δε θελω να πονοκεφαλιαζουμαι, θαρω πως θα κλεισω με incarail απο τωρα για 20/03!

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Άνοιξαν οι ημερομηνίες και για Μάρτη. Κλείνω το εισιτήριο, κάνω και εγγραφή στη σελίδα και όταν φτάνω στο στάδιο της πληρωμής και επιλέγω Tarjeta internasional , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει οριστεί το Izipay. ΄Εχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Aν αντί για πληρωμή on line επιλέξω το Presencial μου βγάζει την κράτηση μου, την κάνω λήψη, αλλά μετά πως πληρώνω; Τραγική έχει γίνει η όλη ιστορία.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Άνοιξαν οι ημερομηνίες και για Μάρτη. Κλείνω το εισιτήριο, κάνω και εγγραφή στη σελίδα και όταν φτάνω στο στάδιο της πληρωμής και επιλέγω Tarjeta internasional , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει οριστεί το Izipay. ΄Εχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Aν αντί για πληρωμή on line επιλέξω το Presencial μου βγάζει την κράτηση μου, την κάνω λήψη, αλλά μετά πως πληρώνω; Τραγική έχει γίνει η όλη ιστορία.
Επιτέλους! Απ' ό,τι βλέπω έχουν ανοίξει πια όλοι οι επόμενοι μήνες.
Δοκίμασα κι εγώ να κλείσω ένα εισιτήριο σε μια τυχαία ημερομηνία και πράγματι φτάνοντας στο Tarjeta international μου βγάζει μήνυμα για το Izipay. Δυστυχώς δεν ξέρω τι συμβαίνει. Όταν προ μηνών είχα εκδώσει το εισιτήριό μου δεν συνάντησα αυτή τη δυσλειτουργία.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Επιτέλους! Απ' ό,τι βλέπω έχουν ανοίξει πια όλοι οι επόμενοι μήνες.
Δοκίμασα κι εγώ να κλείσω ένα εισιτήριο σε μια τυχαία ημερομηνία και πράγματι φτάνοντας στο Tarjeta international μου βγάζει μήνυμα για το Izipay. Δυστυχώς δεν ξέρω τι συμβαίνει. Όταν προ μηνών είχα εκδώσει το εισιτήριό μου δεν συνάντησα αυτή τη δυσλειτουργία.
θα περιμένω καμιά βδομάδα, προσπαθώντας ταυτόχρονα, μήπως αποκατασταθεί και μετά θα κλείσω από πρακτορείο.

Kondy

New Member
Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Κατέβασα nordvpn που για android κινητά έχει free trial για 7 ημέρες. Επέλεξα σαν χώρα το Περού και μου επέτρεψε να κλείσω κανονικά τα εισιτήρια με διεθνή κάρτα.

tatooine

Member
Εγω επειδη ειμαι σε μια ηλικια που δε θελω να πονοκεφαλιαζουμαι, θαρω πως θα κλεισω με incarail απο τωρα για 20/03!
Και πολύ κάλα θα κάνεις. Και αν έχεις κάνα φράγκο για πέταμα πάρε αυτό.
Θα φας του σκασμού και θα κατεβείς σκνίπα στον προορισμό σου απο το κρασί και τα κοκτέιλ. Όλα απεριόριστα.
Hiram Bingham, A Belmond Train | Luxury Train to Machu Picchu

agmi

Member
Βεβαια η διαφορα Peru Rail, εισητηρια εισοδου κ'$24 λεωφορειο, ειναι πολυ λιγη αν παρεις το απλο πακετο της Inca με τον ξεναγο. Οσο για τον τροπο με VPN τον αναφερα στον/στην @depy!!! Και το chrome εχει τζαμπα vpn, add on, αλλα δεν μου ολοκληρωνε την συναλλαγη με τη Revolut. Eγω τα κλεισα με τον Τor browser απο περιβαλλον Windows .

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Η αλήθεια είναι ότι με vpn δε δοκίμασα. Θα κάνω λοιπόν μια τελευταία απόπειρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ