Περού Ταξιδι στο Περου

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Βρήκα ένα σάιτ στο διαδίκτυο που έλεγε 14 τρόποι να φτάσετε στο Μάτσου Πίτσου. Ήταν πολύ αναλυτικό και πρότεινε διάφορες πεζοπορικές διαδρομές εκτός του inka trail. Αρχές Μάρτη που είναι ακόμα περίοδος βροχών, είναι εφικτό άραγε να περπατήσεις; Είναι ανοιχτά τα μονοπάτια;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βρήκα ένα σάιτ στο διαδίκτυο που έλεγε 14 τρόποι να φτάσετε στο Μάτσου Πίτσου. Ήταν πολύ αναλυτικό και πρότεινε διάφορες πεζοπορικές διαδρομές εκτός του inka trail. Αρχές Μάρτη που είναι ακόμα περίοδος βροχών, είναι εφικτό άραγε να περπατήσεις; Είναι ανοιχτά τα μονοπάτια;
Ειναι λιγο φλου οι εποχες πια. Αν μπορουσες Απριλιο εχεις πολυ περισσοτερες πιθανότητες. Τη γνωμη μου για το inca trail την εχω πει, ισως η λιγοτερο καλη επιλογη απο ολες.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ειναι λιγο φλου οι εποχες πια. Αν μπορουσες Απριλιο εχεις πολυ περισσοτερες πιθανότητες. Τη γνωμη μου για το inca trail την εχω πει, ισως η λιγοτερο καλη επιλογη απο ολες.
Δεν έχω επιλέξει καλή εποχή τελικά. Και το salar de uyuni -θα πάω μετά Βολιβία- είδα ότι γεμίζει νερό και γίνεται σαν μια 5 πόντων λίμνη. Θά δω μήπως μετακινήσω το ταξίδι κανένα μήνα. Αυτό είναι το καλό των εισητηρίων με τα μίλια!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα