Περού Ταξιδι στο Περου

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξω πτήση ή ακόμα και ημέρα πτήσης
Τι πιθανότητες έχει να συμβεί το ίδιο, με τόσες πολλές μάλιστα ώρες καθυστέρησης; Δε ξέρω, είναι λογικός ο προβληματισμός σου, χειρίσου το όπως νομίζεις καλύτερα προκειμένου να σαι ήσυχος. Το ιδανικό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να επιστρέψεις την προηγούμενη στη Λίμα.
Ξαναπερνάς έλεγχο στη Λίμα από την αρχή, είναι διαφορετικές οι πύλες αναχώρησης και οι διαδικασίες από τις εσωτερικές στις διεθνείς πτήσεις. Ευνοεί ότι είναι κοντά κι ότι το αεροδρόμιο δεν είναι τραγικά μεγάλο, ωστόσο δε πρέπει να είσαι με χρονική πίεση.

varioAthens

Member
Καλημέρα/καλησπέρα από Κούσκο! Τη βοήθεια σας παρακαλώ! Παρασκευή στις 12:00 έχουμε πτήση με JetSMART για Λίμα όπου υποτίθεται φτάνει 13:20 και στις 18:00 πετάμε με air France για Ελλάδα. Την Τετάρτη που μας πέρασε είχαμε πτήση με JetSMART από Λίμα για Αρεκιπα και είχε 5μιση ώρες καθυστέρηση! Πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξω πτήση ή ακόμα και ημέρα πτήσης ; Επίσης, μόλις φτάσουμε Λίμα θα χρειαστεί να ξαναπερασουμε έλεγχο από την αρχή ή απλό έλεγχο διαβατηρίων; Δηλαδή πχ αν φτάσουμε 16:00 16:30 Λίμα θα προλάβουμε την πτήση των 18:00;
Εγω παντως θεωρω οτι και χωρις καθυστερηση της πτησης ο χρονος σε φτανει οριακα γιατι, κρινοντας απο τα τελευταια μου ταξιδια, εχει τεραστιες αναμονες στους ελεγχους απο και προς Ευρωπη. Εμεις ετσι χασαμε εσωτερικη πτηση και δεν τα ξανακλεινω τοσο οριακα.
Καλυτερα, οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, να πας μια μερα νωριτερα.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Πρόκειται να πάω στο Περού στις αρχές Μάρτη -5 χρόνια μετά την ακύρωση λόγω covid!!!- οπότε κοιτάζω από τώρα για εισιτήρια για το Μάτσου Πίτσου. Το πρόβλημα είναι ότι από τον Ιούνιο του 24 έχουν αλλάξει οι διαδρομές. Υπάρχουν τώρα 3 κύριες που η κάθε μία έχει 3-4 υποδιαδρομές.
Πχ η Circuito 1 – Panorámico περιλαμβάνει 4 διαδρομές, η Circuito 2 - Circuito clásico 2 διαδρομές και η Circuito 3 - Machupicchu realeza, πάλι 4.
Πρέπει να διαλέξω μία από τις κύριες και μπορώ να πάω σε όλες τις διαδρομές που περιλαμβάνει; Ή πρέπει να διαλέξω και ποια υποδιαδρομή θέλω. Και σ αυτή την περίπτωση μπορώ να διαλέξω 2;
Νομίζω ότι έχει γίνει πολύ δύσκολο το όλο εγχείρημα. Κάποιος που να έχει πάει μετά τον Ιούνιο να με διαφωτίσει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.646
Μέλη
39.395
Νεότερο μέλος
Sofiakorali

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom