Περού Ταξιδι στο Περου

GTS

Member
Μηνύματα
7.020
Likes
20.234
Εγώ θα την άλλαζα για μέρα πριν. Γι' αυτό πάντα φτάνουμε μια μέρα πριν στη πόλη αναχώρησης για την επιστροφή.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
50.017
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξω πτήση ή ακόμα και ημέρα πτήσης
Τι πιθανότητες έχει να συμβεί το ίδιο, με τόσες πολλές μάλιστα ώρες καθυστέρησης; Δε ξέρω, είναι λογικός ο προβληματισμός σου, χειρίσου το όπως νομίζεις καλύτερα προκειμένου να σαι ήσυχος. Το ιδανικό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να επιστρέψεις την προηγούμενη στη Λίμα.
Ξαναπερνάς έλεγχο στη Λίμα από την αρχή, είναι διαφορετικές οι πύλες αναχώρησης και οι διαδικασίες από τις εσωτερικές στις διεθνείς πτήσεις. Ευνοεί ότι είναι κοντά κι ότι το αεροδρόμιο δεν είναι τραγικά μεγάλο, ωστόσο δε πρέπει να είσαι με χρονική πίεση.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.942
Likes
10.115
Καλημέρα/καλησπέρα από Κούσκο! Τη βοήθεια σας παρακαλώ! Παρασκευή στις 12:00 έχουμε πτήση με JetSMART για Λίμα όπου υποτίθεται φτάνει 13:20 και στις 18:00 πετάμε με air France για Ελλάδα. Την Τετάρτη που μας πέρασε είχαμε πτήση με JetSMART από Λίμα για Αρεκιπα και είχε 5μιση ώρες καθυστέρηση! Πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξω πτήση ή ακόμα και ημέρα πτήσης ; Επίσης, μόλις φτάσουμε Λίμα θα χρειαστεί να ξαναπερασουμε έλεγχο από την αρχή ή απλό έλεγχο διαβατηρίων; Δηλαδή πχ αν φτάσουμε 16:00 16:30 Λίμα θα προλάβουμε την πτήση των 18:00;
Εγω παντως θεωρω οτι και χωρις καθυστερηση της πτησης ο χρονος σε φτανει οριακα γιατι, κρινοντας απο τα τελευταια μου ταξιδια, εχει τεραστιες αναμονες στους ελεγχους απο και προς Ευρωπη. Εμεις ετσι χασαμε εσωτερικη πτηση και δεν τα ξανακλεινω τοσο οριακα.
Καλυτερα, οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, να πας μια μερα νωριτερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.552
Μηνύματα
900.836
Μέλη
39.285
Νεότερο μέλος
alex1260

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom