Μανολης Γκ.
Member
Εγώ όλα αυτά τα κρατάω γιατί το βλέπω να'ρχεται. Όχι το βλέπω το θέλω για τον Οκτώβριο αλλλα για λιγότερες μέρες δυστυχώς! Να καταλαγιάσει λίγο η κάψα της Αιγύπτου και θα αρχίσουμε! με το καλό buffon85!
για πες! απο που προσεγγιζω το caral;Εγώ προτείνω και Caral! Μοναδικός αρχαιολογικός χώρος.-
πραγματικα σε ευχαριστω για την απειρη υπομονη σου να απαντας στις αποριες μας για την λατινικη αμερικη.Βγαίνει. Δες και το Chavín, είναι εξαιρετικό.
Θα πας πρώτα Huaraz. Απο εκεί θα επισκεφτείς τον αρχαιολογικό χώρο του Chavin και όπως σου είπε και ο Γιώργος είναι εξαιρετικός! Θα δείς έναν απο τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του Περού! Ο πολιτισμός Chavin είναι αυτός που ακολούθησε μετα απο τον πολιτισμό του Caral (γιατί δεν σε κόβω να πηγαίνεις Caral...)βλεπω οτι το chavin ειναι πιο νοτια απο trujillo, οποτε πως θα μπορουσα να το ενταξω αν υποθεσουμε οτι η πορεια ειναι trujillo, chiclayo, cajamarca και chachapoyas;
τελεια! σε ευχαριστω και εσενα πολυαγαπημενη για την επισης απειρη υπομονη σου!Θα πας πρώτα Huaraz. Απο εκεί θα επισκεφτείς τον αρχαιολογικό χώρο του Chavin και όπως σου είπε και ο Γιώργος είναι εξαιρετικός! Θα δείς έναν απο τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του Περού! Ο πολιτισμός Chavin είναι αυτός που ακολούθησε μετα απο τον πολιτισμό του Caral (γιατί δεν σε κόβω να πηγαίνεις Caral...)
Αν ταξιδέψεις με λεοφωρείο βράδυ, χρειάζεσαι μία μέρα στο Huaraz για να επισκεφτείς το Chavin!
Μετά συνεχίζεις για όλα τα υπόλοιπα, όπως τα γράφεις.
Αν στο Τρουχίγιο δείς μόνο Τσαν Τσαν, η μία μέρα αρκεί! Αυτή τη μέρα κάντην Chavin!
Αν διάλεγα να δώ αυτά που αναφέρεις, θα έβαζα πρώτη διανυκτέρευση σε Παράκας, δεύτερη διανυκτέρευση σε Ίκα και τρίτη σε Νάσκα. Μετά θα έφευγα με λεοφωρείο για Κούσκο και δεν θα έκανα κανένα πισωγύρισμα! Έτσι μπορείς να κερδίσεις χρόνο για να δείς και άλλα σημεία ενδιαφέροντος στη όλη περιοχή.2-5. Βάση στην Ica (??) και επίσκεψη σε Ballestas, Huacachina, Nazca. Αν βολεύει να αλλάξω βάση και πού πείτε μου.
Και εγώ το ίδιο ακριβώς θα κάνω, όταν μπεί στο πρόγραμμα το Περού ξανά!Τη 2η φορά ίσως κάνω βορρά μαζί με λίγο Εκουαδόρ αν βολεύει.