NuncaMas13
Member
Χαιρετισμούς από Περού. Αύγουστος όντως είναι καλά. Οι θερμοκρασίες στα βουνά είναι όπως τα λες. Για το υψόμετρο μόνο το muña tea βοηθάει, τα περί φύλλων κοκας είναι μύθος. Κόκα μόνο για κούραση και πείνα.
δεν είναι καθόλου υπερβολή και φυσικά μιλώ από προσωπική εμπειρία σε μέρη που κινηθήκαμε..Αυτό το λες και υπερβολή, εγώ που κινούμαι σχεδόν αποκλειστικά με μετρητά δεν είχα θέμα ποτέ, ούτε φέτος. Ότι μπορείς στα περισσότερα μέρη να κινηθείς και με κάρτα, είναι γεγονός.
φυσικά συμφωνώ απόλυτα . αλλά για μας τους τουρίστες δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχουμε για συνάλλαγμα πια.Δε συνεννοουμαστε. Είπα ότι το ρευστό δεν είναι άχρηστο, όποιος δε θέλει να χρησιμοποιήσει κάρτες, μια χαρα το χρησιμοποιεί. Δεν έχω δει κάπου να μην τα δέχονται, ποτέ.
δεν θα το ξεχάσω αυτό, να μας πλησιάζουν μαυραγορίτες με ένα μάτσο χαρτονομίσματα. σε κεντρικό σημείο. και τα κρατούσαν φάτσα φόρα σε Κοινή θέα.Είναι πάντως αρκετά πιο φτηνά αν αλλάξεις μετρητά σε συγκεκριμένα σημεία πχ στο κέντρο της Λίμα έχεις διαφορά περίπου 4% σε σχέση με την κάρτα. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε αγαπητέ όπως βολεύει τον καθένα.
Για ανταλλακτηρια μιλάω.δεν θα το ξεχάσω αυτό, να μας πλησιάζουν μαυραγορίτες με ένα μάτσο χαρτονομίσματα. σε κεντρικό σημείο. και τα κρατούσαν φάτσα φόρα σε Κοινή θέα.
Mακράν οι καλύτερες ισοτιμίες πάντως είναι στο κέντρο, όχι στο Μιραφλόρες.Το ευρώ συνεχίζει την κατρακύλα απέναντι σε Σολ και Πεσο Μεξικού. Σήμερα το σολ είναι στα 3,85 από 4 που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Λίγα μέρη δίνουν τιμή καλύτερη της υπάρχουσας. Καλύτερα στα ανταλλακτηρια της Μιραφλόρες να αλλάξετε όσα μετρητά μπορείτε. Επίσης η Scotiabank δεν κρατάει προμήθειες αν επιμένετε σε atm
Γενικά ναι. Τη συγκεκριμένη περίοδο που τσέκαρα εγώ ίσχυε το αντίστροφο. Θα επιστρέψω Λίμα σε καμία 10αρια μέρες και θα δωMακράν οι καλύτερες ισοτιμίες πάντως είναι στο κέντρο, όχι στο Μιραφλόρες.