TsAnn
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Ειλικρινά σου το εύχομαι! Πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία!Joder! ΟΚ θα πάω στα σίγουρα τότε.
Ευχαριστώ και πάλι!
Ειλικρινά σου το εύχομαι! Πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία!Joder! ΟΚ θα πάω στα σίγουρα τότε.
Ευχαριστώ και πάλι!
Αντίθετα εννοώ ότι δεν θα πάω Θα πάω σε πιο σίγουρες επιλογές για να είναι και πιο εύκολο να φτιάξω ένα υποτυπώδες έστω πλάνο!Ειλικρινά σου το εύχομαι! Πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία!
Τσάμπα χάρηκα . Μάλλον έχεις δίκιο όμως. Κάνε ένα γενικό πλάνο, αλλά άσε κ περιθώρια αλλαγών. Μην κλείσεις τα πάντα κατά την γνώμη μου.Αντίθετα εννοώ ότι δεν θα πάω Θα πάω σε πιο σίγουρες επιλογές για να είναι και πιο εύκολο να φτιάξω ένα υποτυπώδες έστω πλάνο!
Απολύτως ασφαλής προορισμός από την μέχρι στιγμής παραμονή μου εδώ.Επίσης σόλο και γυναίκα πιστεύετε ότι θα είναι οκ;
Εποχη που σκέφτομαι είναι Φεβρουάριος ,όχι τόσο κατάλληλη μάλλον από αυτά που διάβασα.
Kαταρράκτες Gocta έχει συμπεριλάβει, σωστά;Λοιπόν παιδιά, στο kuelap έγινε μια μεγάλη καταστροφή πριν 2 εβδομάδες κ είναι κλειστό μέχρι νεωτέρας.
Amazonas: suspenden visitas a Kuélap tras colapso de muro perímetro de sitio arqueológico
Επειδή η εκδρομή αυτή πήγε περίπατο, στην θέση της έβαλα τις σαρκοφάγους karajia με caverna quiocta. Αν πιστεύει κάποιος πως υπάρχει κάτι που να αξίζει περισσότερο, θα με βοηθούσε πολύ. Μου φάνηκε ενδιαφέρον εμένα και το μουσείο στη leymebamba κ η λίμνη με τις μούμιες.
Ναι, είναι η μια απο τις 2 συνολικά εκδρομές τριγύρω.Kαταρράκτες Gocta έχει συμπεριλάβει, σωστά;
Με λεωφορεία μετακινείσαι; Βγαίνει εύκολα; Στο Huaraz πως πήγες τελικά;Λοιπόν παιδιά, στο kuelap έγινε μια μεγάλη καταστροφή πριν 2 εβδομάδες κ είναι κλειστό μέχρι νεωτέρας.
Amazonas: suspenden visitas a Kuélap tras colapso de muro perímetro de sitio arqueológico
Επειδή η εκδρομή αυτή πήγε περίπατο, στην θέση της έβαλα τις σαρκοφάγους karajia με caverna quiocta. Αν πιστεύει κάποιος πως υπάρχει κάτι που να αξίζει περισσότερο, θα με βοηθούσε πολύ. Μου φάνηκε ενδιαφέρον εμένα και το μουσείο στη leymebamba κ η λίμνη με τις μούμιες.