GTS
Member
Εγώ αν θυμαμαι καλα μπήκα 6 στο ΜΠ και ανεβηκα στο λόφο στις 9. Όπως είπα και πριν, αν γινόταν θα διάλεγα να ανέβω αργότερα, αφού θα έβλεπα τον αρχαιολογικό χώρο χωρίς καθόλου κόσμο.
Δεν πειράζει. Θυμάσαι μήπως πρακτορείο;Palcoyo να πάτε, είναι φοβερά (η φωτό προφίλ μου είναι από εκεί). Η εκδρομή κρατάει όλη τη μέρα, δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβή ώρα επιστροφής.
Όχι. Κλείσε όπου να ναι κατά τη γνώμη μου.Δεν πειράζει. Θυμάσαι μήπως πρακτορείο;
Έτσι είναι, φεύγεις χαράματα, γυρίζεις γύρω στις 6 το απόγευμα. Δεν παίζει ρόλο με ποιο πρακτορείο θα πας, με όποιο κι αν κλείσεις στο ίδιο τζιπ θα σε βάλουν.Γυρω στις 5μιση το απογευμα είχα γυρίσει εγώ από Palcoyo και νομίζω είχαμε φύγει στις 5 ή 6 το πρωί.
Σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Επικίνδυνη εννοείς λόγω της αυτονομίας στην περιοχή;Έχω νέα σχετικά με το Ayacucho. Η διαδρομή από Κούσκο είναι πολύωρη, δύσκολη κ πολύ επικίνδυνη. Οι τρόποι πρόσβασης είναι αεροπορικώς, ή με λεωφορείο απο Λίμα. Απ' ότι μου λένε κ εδώ καρααξίζει, αλλά δύσκολα το κάνεις αν δεν έχεις πολύ χρόνο.
Ναι, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών κ υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια.Σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Επικίνδυνη εννοείς λόγω της αυτονομίας στην περιοχή;
Μήπως ξέρεις αν το τρένο από Λίμα προς Huancayo/Huancavelica λειτουργεί;
Joder! ΟΚ θα πάω στα σίγουρα τότε.Ναι, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών κ υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια.
Όσο για το τρένο, αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί αλλά το καλοκαίρι που θα έρθεις εσύ, υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει.