Μανολης Γκ.
Member
Δες μήπως σπάει η απόσταση με μια βραδυά στη χουακατσίνα. Και την επόμενη να πας νάσκα, να πετάξεις, να μείνεις ένα βράδυ και να φύγεις για Κούσκο! Δες και τις διαδρομές του peru hop μήπως βολεύει
Δε χρειάζεται να πετάξει από τη Νάσκα, μπορει και απο την Ικα, που ειναι διπλα στην ουακατσινα. Πας παρακας πρωί, από κει ικα για το Μουσείο, κοιμάσαι ουακατσινα. Ή πας ουακατσινα και κοιμάσαι ικα. Την επόμενη πετας από ικα, βλέπεις τις γραμμές, προσγειώνεσαι πάλι ικα κι από εκεί Λίμα.Δες μήπως σπάει η απόσταση με μια βραδυά στη χουακατσίνα. Και την επόμενη να πας νάσκα, να πετάξεις, να μείνεις ένα βράδυ και να φύγεις για Κούσκο! Δες και τις διαδρομές του peru hop μήπως βολεύει
Το παρατήρησα που το γράφεις και στην ιστορία σου. Αγρίνιο της λατινικής Αμερικής; Ακόμα γελάω.Χουλιάκα ; Παναγια μου μην μεινεις με τιποτα , πιο χάλια πόλη δεν γίνεται !!
Καλησπέρα,Καλημέρα, και ευχαριστώ για την απάνηση.
Οι μέρες στη Λίμα μπαίνουν στο τέλος της εκδρομής. Μιας και είναι περιορισμένες, προσπαθούμε να αποφύγουμε το χάσιμο χρόνου στο λεωφορείο, γι αυτό διαλέξαμε να πάμε με εσωτερικές. Η εποχή θα είναι ο Μάρτιος του '20.
Διάλεξα την Αρεκίπα ακριβώς γιατί έχει αεροδρόμιο, στο οποίο μπορείς να φτάσεις απο Λίμα, και να φύγεις προς Κούσκο, σωστά κατάλαβες. Προέκυψε επίσης το ίδιο σενάριο και με πτήση προς τη Juliaca.
Ξέρουμε ότι το Κούσκο και τα πέριξ είναι τα highlights της εκδρομής, απλά θέλουμε να βάλουμε και κάτι ακόμα, να δούμε δηλαδή τις 2 πρώτες μερες και ένα επιπλέον μέρος.
Υπάρχουν και μονοήμερες πεζοπορίες! Γενικώς υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που μπορείς να κάνεις στο Κούσκο!Πολυ θα ήθελα να βάλω τις δραστηριότητες που αναφέρεις αλλά ξέρω ότι δε γίνεται, ειδικά πεζοπορία κτλ.
Οπότε συνοψίζουμε στα εξής δύο, Αρεκίπα ή Juliaca (στην οποία δε ξέρω αν έχει κάτι, προφανώς κατευθύνεσαι στο Πουνο σωστα? )
Αρκετά νωρίς, στις έξι το πρωί, και έχουμε στο μυαλό μας να φύγουμε κατευθείαν για ...κάπου, να μη βγούμε καν απο αεροδρόμιο.Τι ώρα προσγειωνεστε στη Λίμα;
Καλό είναι να σταματήσεις να το σκέφτεσαι αυτό, γιατί δημιουργείς ένα ανώφελο άγχος στον εαυτό σου! Είσαι ο μόνος που το επαναλαμβάνεις συνέχεια αν έχεις προσέξει. Οι μέρες που έχεις είναι αυτές που έχεις και το θέμα είναι να τις αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα!ειναι αλήθεια οτι οι μέρες ειναι λίγες,