Ιταλία Ταξιδι στην Πουλια

JimBeam

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Καλησπέρα.
Αν ήθελα να κάνω οδικό στην περιοχή, θα έβαζα: Αναγκαστικά 1η νύχτα Μπάρι. Μετά κατευθείαν Λέτσε 2 -3 διανυκτερεύσεις με επισκέψεις σε Galipoli, Otranto, ίσως και ελληνόφωνα. Μετά 1-2 διανυκτερεύσεις Ostuni ή Locorotondo. Μπορείτε από εκεί να δείτε τα παραθαλάσσια χωριά. Στη Matera 1-2 διανυκτερεύσεις. Επιστροφή στο Μπάρι.

Κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Μπάρι η περιοχή είναι ασφαλής. Μην βγάλετε το Λέτσε!
Ευχαριστώ για την απάντηση! Είναι τόσα πολλά τα μέρη στην Απουλία τελικά, που χρειάζεται πολύ τρέξιμο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό ή μία δεύτερη επίσκεψη, ή περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον 10 μέρες.
Με 7 μέρες πάντα μένει κάτι απέξω.

Galipoli, Otranto, μάλλον δύσκολα μας βγάζει, Ostuni είναι καλή ιδέα για βάση για 2 μέρες

sylvia216

New Member
Καλησπέρα σε όλους!
Θα πάω Μπάρι αεροπορικως 22 με 25 Μαΐου. Στις 22 φτάνουμε βράδυ οπότε ουαστικα οι μέρες μας είναι 3 γεματες (έως 25 βραδυ). Τι μου προτεινετε να δω?
Σκεφτόμασταν σιγουρα ματερα, αλμπερομπελο, οστουνι, πολινιανο α μαρε. Θα έχουμε αμάξι να σημειώσω.
Αξίζει να πάμε προς λετσε? Το Μπάρι έχει κάτι αξιόλογο? Κ γενικά ποιο θεωρείτε ιδανικό πρόγραμμα για 3 μέρες?
Ευχαριστώ πολύ 🤗

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Καλησπέρα σε όλους!
Θα πάω Μπάρι αεροπορικως 22 με 25 Μαΐου. Στις 22 φτάνουμε βράδυ οπότε ουαστικα οι μέρες μας είναι 3 γεματες (έως 25 βραδυ). Τι μου προτεινετε να δω?
Σκεφτόμασταν σιγουρα ματερα, αλμπερομπελο, οστουνι, πολινιανο α μαρε. Θα έχουμε αμάξι να σημειώσω.
Αξίζει να πάμε προς λετσε? Το Μπάρι έχει κάτι αξιόλογο? Κ γενικά ποιο θεωρείτε ιδανικό πρόγραμμα για 3 μέρες?
Ευχαριστώ πολύ 🤗
1 μέρα στο Μπάρι για βόλτες, 1 Αλμπερομπελο και 1 Ματέρα.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ 🤗
Ματερα, Αλμπερομπελο και εγώ θα διάλεγα Οστουνι ή Μονοπολη αν βγαίνει..και δες αν μπορείς και κάποια να τα συνδυάσεις. Πχ εγώ είχα πάει Αλμπερομπελο και Μονοπολη την ίδια μέρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.962
Μέλη
39.663
Νεότερο μέλος
IASONAS_KAROUBAS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom