• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδι στην Αμερικη

Maria karagianni

New Member
Εχω ενα προβλημα υγειας και πρεπει να παω αμερικη μηπως ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να μου κανουν προσληψη εκει και να με ασφαλισουν ? θα παω με τουριστικη βιζα

fotast

Member
Εχω ενα προβλημα υγειας και πρεπει να παω αμερικη μηπως ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να μου κανουν προσληψη εκει και να με ασφαλισουν ? θα παω με τουριστικη βιζα
Με τουριστική βίζα δεν νομίζω να μπορείς να εργαστείς και να ασφαλισθείς.Τώρα αν υπάρχει κάποια εξαίρεση λόγω υγείας θα πρέπει να το ψάξεις πολύ μέσω ειδικού δικηγόρου.

Maria karagianni

New Member
Με τουριστική βίζα δεν νομίζω να μπορείς να εργαστείς και να ασφαλισθείς.Τώρα αν υπάρχει κάποια εξαίρεση λόγω υγείας θα πρέπει να το ψάξεις πολύ μέσω ειδικού δικηγόρου.
Σε ευχαριστω πολυ ισως ειναι καλυτερα ετσι να παρω πιο συγκεκριμενες πρηροφοριες

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
μα για την περίπτωσή σου, μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες χρειάζεσαι.

karfitsa

Member
Θα ταξιδέψεις με βίζα η με την εστα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα