_antonis_
Member
Ε, εντάξει, καλά σου είπε.Γεια σας,παιδια! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Μιλησα και με το τμημα δημοσιας υγειας της νομαρχιας,που ανηκω,αλλα μαλλον με περασαν για πειραματοζωο.Εκτος του οτι πρεπει να περιμενω μεχρι να φερουν εμβολια,γιατι δεν εχουν,μου ειπαν να κανω το εμβολιο του κιτρινου πυρετου,του τυφου,της χολερας,της ηπατιτιδας Α και Β.Με αγχωσε παρα πολυ η κυρια με την οποια μιλησα.Μεχρι να πλενω τα δοντια μου με εμφιαλωμενο νερο μου ειπε και πολλα αλλα που θα μου ξαναπουν ,λεει ,οταν παω απο εκει.Συνεντευξη με γιατρο κλπ. Δε μου εφταναν οι δικοι μου,τωρα αγχωθηκα ακομη παραπανω.
Αν δε σ'τα έλεγε και τα λέγαμε εμείς, θα λέγαμε ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της/του.
Δεν μπορώ να ψάξω ακριβώς ποια εμβόλια χρειάζεται για εκεί, αλλά και να μη χρειάζεσαι για την συγκεκριμένη χώρα όλα όσα είπε, θα τα χρειαστείς σε κάποια άλλη στο μέλλον.
Εγώ έκανα ηπατίτιδας Α δύο φορές για να πιάσει λέει καλύτερα (1 δόση πέρυσι, μια εφέτος) και φαντάσου τώρα θα κάνω της...λύσσας.
Απλώς πρέπει να κοιτάξεις ανά πόσες μέρες μπορείς να κάνεις τι εμβόλια, νομίζω μερικά εμβόλια δεν μπορείς να τα κάνεις μαζί, πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα.
Και για το νερό καλά είπε, πολλοί βουρτσίζουν τα δόντια τους με εμφιαλωμένο ακόμη και στην Αίγυπτο.
Εννοείται ότι πρέπει να έχεις κάνει όλα τα ρουτίνας, ε; (αντιτετανικό, MMR κλπ κλπ)