• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Ταξιδι-Εκπληξη Απριλιο

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ρε συ τα αεροπορικα για σερβια εχουν 170 ευρω το ενα...ωραια σκεψη το βελιγραδι αλλα αν ειναι να δωσω τοσα πολλα λεφτα για αεροπορικα παω και μαδριτη που λεει ο λογος!
Αν σε ενδιαφέρει το Βελιγράδι, περίμενε προσφορά της Ολυμπιακής. Μπορεί να πέσει και ελαφρώς κάτω από 100 ευρώ.

Γιατί δεν ψάχνεις και για Ιταλία, σε μια πόλη που να μην έχει πάει, πχ Σιένα ή Φλωρεντία?

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ενα ταξιδακι-δωρο ποτε δεν εβλαψε κανεναν.Ωραιοτατο δωρο ειναι.

Απλα αν δεν θες να πατε σε μερη που εχετε ηδη παει πρεπει να μαθεις καποιους προορισμους που στανταρ δεν εχει επισκεφθει.

Τωρα για τα χρηματα ανεφερες τα 500?.Φανταζομαι εννοεις 500 ευρω για το δωρο + και τα δικα σου εξοδα.Δηλαδη θα πληρωσεις αεροπορικα και ξενοδοχεια και οτι φατε εκει θα ειναι ατομικο?

Εφοσον ειναι για 3,4 μερες και μιλαμε για ανοιξη υπαρχουν πολυ ομορφοι προορισμοι στην Ευρωπη.

Μπορειτε να πατε Βελγιο στις Βρυξελλες,Μπριζ,Γανδη,στο Αμστερνταμ,Βουδαπεστη,Βιεννη...

Οποτε ξεκαθαρισε το ποιες χωρες θα σας ενδιεφεραν και θα αποφασισεις πιο ευκολα.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti

XRISTOS71

Member
Georgitsa0707 said:
Καλησπερα κι απο μενα! θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες γιατι θελω να κανω δωρο στον φιλο μου ενα ταξιδι 3-4 μερες που εχει τα γενεθλια του τον Απριλιο κ θελω να το οργανωσω απο τωρα γιατι θα μου βγει φθηνοτερο.. το προβλημα ειναι πως ο φιλος μου ειναι πολυταξιδεμενος και δεν ξερω ποιον προορισμο να επιλεξω οποτε αν μπορειτε δωστε μου λιγο τα φωτα σας...
Στείλε τον μόνο του στο Βερολίνο
Θα το θυμάται για πάντα !!!

ΥΓ. Μόνο αν είναι πολυταξιδεμενος θα εκτιμήσει την πρόταση μου

Sent from my iPhone using Travel stories

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι του λες βρε μπεμπα?:bleh:(στον αποπανω παει αυτο)
Εφοσον δεν εχει παει στην Πολη πιστευω οτι ειναι μια καλη προταση ..ιδιως εκεινη την εποχη.....επισης μια ακομα ιταλικη πολη ποτε δεν εβλαψε κανεναν.

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λονδινο εχω παει κ δεν θελω νΑ ξαναπαω...θελω να ξοδεψω περιπου 500 ευρω διαμονη κ αεροπορικα γι αυτο ψαχνω απο τωρα μηπως βρω κατι φθηνο...τι θα λεγατε για βιεννη;; Ουτε αυτος εχει παει ουτε εγω..ρωμη εχει παει πολλες φορες γτ εκει σπουδαζε ενας φιλος του...

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Λονδινο εχω παει κ δεν θελω νΑ ξαναπαω...θελω να ξοδεψω περιπου 500 ευρω διαμονη κ αεροπορικα γι αυτο ψαχνω απο τωρα μηπως βρω κατι φθηνο...τι θα λεγατε για βιεννη;; Ουτε αυτος εχει παει ουτε εγω..ρωμη εχει παει πολλες φορες γτ εκει σπουδαζε ενας φιλος του...

500E διαμονη και αεροπορικα και για τους δυο μαζι εννοεις?
Εγω (χωρις να εχω πάει) θα διάλεγα Κωσταντινούπολη, γυρω στα 300Ε τα αεροπορικα και ξενοδοχειακι με 200ε πχ http://www.booking.com/hotel/tr/sir...4-19;srfid=01f5e8255c1203e922ee03ed717b9e20X4 εχει καλές κριτικες. Ας τοποθετηθούν και ειδικοι επί της πόλης.

Η Βιέννη νομίζω πως είναι ακριβη

Krazykat

Member
Αν έχεις περιθώριο να αυξήσεις το budget κατά 100 ευρώ περίπου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Λισαβόνα, που θα σας μείνει αξέχαστη! Απρίλιος είναι υπέροχος μήνας για Πορτογαλία, η δε Λισαβόνα κουκλάρα. Επίσης το κόστος διατροφής κλπ. για τις 4 μέρες που θέλεις θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα