dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Δεν χρειάστηκε. Το κάναμε μόνοι μας! Υπάρχει χειρότερη βόμβα από την αντιπαροχή;Και που δεν καταστραφηκε απο τους βομβαρδισμους του Β Παγκοσμιου Πολεμου.
Δεν χρειάστηκε. Το κάναμε μόνοι μας! Υπάρχει χειρότερη βόμβα από την αντιπαροχή;Και που δεν καταστραφηκε απο τους βομβαρδισμους του Β Παγκοσμιου Πολεμου.
Τίνα μου τα Χανιά είναι πανέμορφα! Ό άντρας μου είναι από από τα Χανιά και σκεφτόμαστε να κάνουμε διακοπές εκεί του χρόνου.Δεν εχετε αδικο σε αυτο που λετε!
Εγω οταν εμενα σε μεγαλουπολη, παθενα καταθλυψη καθε φορα που επεστρεφα απο τις διακοπες μου! Τωρα ομως , (μενω στα Χανια της Κρητης) σκεφτομαι οτι ειμαι τυχερη και επιστρεφω τουλαχιστον σε ενα ομορφο(προς το παρον τοπο.
Στέλλα μην τρελαίνεσαι με τα κουνουπια, ετσι κι αλλιως θα ξετρελλαθεις με το Περού.Τώρα ετοιμάζομαι για το Ηπατίδιτας Α
Οι φίλοι μου οι γιατροί με έχουν στριμώξει άσχημα.
Μου φαίνεται ότι τα τσιμπίμπατα από τα εμβόλια θα είναι περισσότερα από τα τσιμπίματα των κουνουπιών.
Αλήθεια, οι ταξιδεύσαντες στο Περού, μπορούν να δώσουν μια ιδέα αν τα ελληνικά ματζούνια για τα κουνούπια κάνουν τίποτε, ή πρέπει να απευθυνθώ και στην επιτόπια αγορά?
Τι προτείνουν?