• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικός καημός

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Και που δεν καταστραφηκε απο τους βομβαρδισμους του Β Παγκοσμιου Πολεμου.
Δεν χρειάστηκε. Το κάναμε μόνοι μας! Υπάρχει χειρότερη βόμβα από την αντιπαροχή;

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Δήμο, έχεις απόλυτο δίκιο.
Η αντιπαροχή κατέστρεψε όλη την αρχιτεκτονική κληρονομιά μας.
Και να φανταστείς ότι οι πολιτικοί που εφήρμοσαν την αντιπαροχή την 20ετία 50-70, επιμένουν ότι την εφήρμοσαν, για να βοηθήσουν τον έλληνα να αποκτήσει μοντέρνα στέγη με ανέσεις και να ξεφύγει από τη φτώχεια....

tina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Δεν εχετε αδικο σε αυτο που λετε!
Εγω οταν εμενα σε μεγαλουπολη, παθενα καταθλυψη καθε φορα που επεστρεφα απο τις διακοπες μου! Τωρα ομως , (μενω στα Χανια της Κρητης) σκεφτομαι οτι ειμαι τυχερη και επιστρεφω τουλαχιστον σε ενα ομορφο(προς το παρον;) τοπο.
Καλα να περασεις στο μοναχικο σου ταξιδι, και να πανε ολα κατ ευχη οπως τα επιθυμεις . Εχεις ολη μου την θετικη σκεψη και τον θαυμασμο για την αποφαση σου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τινα μου οντως εισαι πολυ τυχερη που ζεις σε μια τοσο ομορφη πολη.

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Τίνα ζεις σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Μεσογείου.
Είσαι τυχερή και μπράβο σου που το παραδέχεσαι και το αναγνωρίζεις.
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, ελπίζω να γίνει το ταξίδι.
Πάντως οι δεήσεις από τους φίλους ταξιδιώτες, ας συνεχίζονται...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γιατι να μη γινει Stella? Τζαμπα εκανεs το εμβολιο? :lol: Δεν εκλεισεs για τελοs Μαιου?

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Καλή μου Ζωή, σε πειράζει να κάνεις 1,2 δεήσεις για την ταξιδιωτική σου φίλη?
Εμ πώς... τσάμπα τα έκανα όλα?
Τώρα ετοιμάζομαι για το Ηπατίδιτας Α
Οι φίλοι μου οι γιατροί με έχουν στριμώξει άσχημα.
Μου φαίνεται ότι τα τσιμπίμπατα από τα εμβόλια θα είναι περισσότερα από τα τσιμπίματα των κουνουπιών.
Αλήθεια, οι ταξιδεύσαντες στο Περού, μπορούν να δώσουν μια ιδέα αν τα ελληνικά ματζούνια για τα κουνούπια κάνουν τίποτε, ή πρέπει να απευθυνθώ και στην επιτόπια αγορά?
Τι προτείνουν?

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Στέλλα σε ζηλεύω γι αυτό σου το ταξίδι.
Σου εύχομαι να το απολαύσεις όσο του πρέπει.Για μένα ήταν
το πιο όμορφο.Ότι θέλεις ρωτάς.
Τώρα για τα αντικουνουπικά θα σου πω ότι τα δικά μας αρκούν.
Εγώ είχα πάρει σιτρονέλα και ευκάλυπτο το παιδικό ,μια χαρά τα κατάφερα,
ακόμα και μέσα στη ζούγκλα.
Μια συμβουλή ,αφιέρωσε ένα βράδυ να πας κάπου ν ακούσεις
μουσική των Άνδεων.:clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο ξαδερφοs μου που γυρισε πριν 10 μερεs απο Περου , ειχε παει οικογενειακωs και με την κορη του.Κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισαν με τα αντικουνουπικα που ειχαν παρει απο εδω. Το Σαββατο θα βρεθουμε για ανταλλαγη φωτο και dvd....σου δινω Φιλιππινεs , μου δινειs Περου?:clap::clap:

ΥΓ.Λατρεψαν το Κουσκο!!

KONSTANTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουφονήσια
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Δεν εχετε αδικο σε αυτο που λετε!
Εγω οταν εμενα σε μεγαλουπολη, παθενα καταθλυψη καθε φορα που επεστρεφα απο τις διακοπες μου! Τωρα ομως , (μενω στα Χανια της Κρητης) σκεφτομαι οτι ειμαι τυχερη και επιστρεφω τουλαχιστον σε ενα ομορφο(προς το παρον;) τοπο.
Τίνα μου τα Χανιά είναι πανέμορφα! Ό άντρας μου είναι από από τα Χανιά και σκεφτόμαστε να κάνουμε διακοπές εκεί του χρόνου.

Στέλλα καλό σου ταξίδι!! Σου εύχομαι το επόμενο να είναι στην Υεμένη!!:pilot:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Πολυ με ευχαριστει που διαβαζω απο τα κοριτσια του φορουμ τα καλυτερα λογια για τα
Χανια.Και ειδικα απο εσας που εχετε παει σε πανεμορφους προορισμους και εχετε δει μακρινες χωρες,η γνωμη σας μετραει ακομα περισσοτερο.
Στελλα να ξερεις οτι αυτο το ταξιδι σιγουρα θα ειναι το καλυτερο σου.
Μην κολλας πουθενα.
Ολο το φορουμ σταυροκοπιεται για σενα.
Φτιαξε βαλιτσα._:clap:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τώρα ετοιμάζομαι για το Ηπατίδιτας Α
Οι φίλοι μου οι γιατροί με έχουν στριμώξει άσχημα.
Μου φαίνεται ότι τα τσιμπίμπατα από τα εμβόλια θα είναι περισσότερα από τα τσιμπίματα των κουνουπιών.
Αλήθεια, οι ταξιδεύσαντες στο Περού, μπορούν να δώσουν μια ιδέα αν τα ελληνικά ματζούνια για τα κουνούπια κάνουν τίποτε, ή πρέπει να απευθυνθώ και στην επιτόπια αγορά?
Τι προτείνουν?
Στέλλα μην τρελαίνεσαι με τα κουνουπια, ετσι κι αλλιως θα ξετρελλαθεις με το Περού.
Και οταν ταξιδέψαμε εμεις κάποιοι ειχαν πάθει κουνουποϋστερία και μπλαστρώνονταν ανα 30΄ με αντικουνουπικά κάθε λογής ( απο αυτοκόλλητα μέχρι αλοιφες . τζελ και σπρέι). Αφου τους ελεγα οτι ειναι πιο πιθανό να πάθουν κατι δερματολογικό απ την αλληλεπίδραση όλων αυτων των σκευασμάτων. Εμεις ειχαμε κάτι απο σιτρονέλα θυμάμαι. Στον Αμαζονιο δοκιμασα και ενα φυτικό αντικουνουπικό που βάζουν οι ιθαγενείς, υπάρχει και η σχετική φωτό.
Πάντως πρόβλημα κουνουπιών υπήρχε μόνο στο Ικίτος ( περιοχή Αμαζονίου) οπου με τσιμπησαν και πάνω απ το παντελόνι.
Την ιδια πάνω - κάτω υπερβολή θα συναντήσεις και στο θεμα των συνεπειών απ το υψόμετρο.
Η αλήθεια ειναι οτι ειμαι προκατειλημμένος με το Περού ( ειναι απ τα λιγα κρατη που θα θελα να ξαναπάω πριν γυρίσω ολο τον κόσμο).

Ζωή, ζήτα να σου περιγράψουν το Κουσκο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills