alltheworld
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταϋλάνδης
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Ο καλύτερος χρόνος!
Ζηλευω αμερικη πααααρα πολυ!!Καλησπέρα και καλή χρονιά με πολλά ταξίδια σε όλες και όλους.
Επιγραμματικά το 2016 είχε Φλόριντα 2 φορές (Sanibel island + Fort Myers) , Αρκανσας (Jonesboro) 2 φορές road trip , Ιντιάνα 2 φορές road trip (Fort Wayne) , Αριζόνα (Γκραντ Κανυον) , Νεβάδα( Λας Βεγκας), District of Columbia ( Washighton DC), και φυσικά Ελλάδα (Χανιά) το καλοκαίρι.
Το 2017 ξεκινάει άυριο κιόλας δυναμικά με Νέα Υόρκη και κλεισμένη ήδη Ελλάδα τον Αύγουστο !!
Έρχεσαι και συ στο δρόμο του Θεού, άπιστε... Κάλλιο αργά παρά ποτέ, άντε και σε Φ4 Ευρωλίγκας...Γιώργο, (ξέρεις ποιος Γιώργος είσαι ), να σε ενημερώσω ότι πήγα και στο μπασκετικό “σου” Μπάρσα-Ρεάλ, αρχές Νοέμβρη. Πρώτη (και μάλλον τελευταία, μια και έχουν έτοιμα τα σχέδια για να το κατεδαφίσουν) φορά μου στο Παλάου Μπλαουγκράνα, νοερό ταξίδι στα παιδικά μου χρόνια, τότε που αν και φανατικά ΠΑΟΚτσής, στηνόμουν κάθε βδομάδα απέναντι από την “αρχαία” τηλεόρασή μας μισή ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα τού Άρη .
Έχω πάει! Το '93, στο... αλήστου μνήμης τού ΣΕΦ (κλαψ...).Έρχεσαι και συ στο δρόμο του Θεού, άπιστε... Κάλλιο αργά παρά ποτέ, άντε και σε Φ4 Ευρωλίγκας...
Μερικοί είμαστε freelancers, δουλεύουμε σαν !@$#@%#@ 8 μήνες το χρόονο με ΣΚ κλπ και τους άλλους τέσσερις το ρίχνουμε στο σορολόπ. Άλλοι κάνουν εποχιακά επαγγέλματα, άλλοι έχουν δική τους επιχείρηση και μερικοί είναι φοιτητές, απολαμβάνουν την ανεργία ή το ρίχνουν στα ΣΚ.Διαβαζοντας ολα τα παραπανω comments εχω να σημειωσω τα εξης:
Ή εγω ειμαι πολυ busy με τη δουλεια μου ή οι υπολοιποι εργαζεστε σε εταιρειες που σας κανουν ταξιδια δωρο!!!
Που τον βρισκεται τοσο χρονο για τοσα ταξιδια?? Θελω και εγω!!!
Ναι σε αυτο δεν διαφωνω. Αλλα το σ/κ ειναι προφανως για ενα προορισμο κοντινο στην Ελλαδα. Εγω μιλαω για συνεχομενες μερες και ταξιδια στο εξωτερικο. Συν της αλλης ειναι και τα λεφτα που για εξωτερικο δεν ειναι και λιγα!Μερικοί είμαστε freelancers, δουλεύουμε σαν !@$#@%#@ 8 μήνες το χρόονο με ΣΚ κλπ και τους άλλους τέσσερις το ρίχνουμε στο σορολόπ. Άλλοι κάνουν εποχιακά επαγγέλματα, άλλοι έχουν δική τους επιχείρηση και μερικοί είναι φοιτητές, απολαμβάνουν την ανεργία ή το ρίχνουν στα ΣΚ.
Πάντως αν δεις οι περισσότεροι δεν μιλάνε για πάνω από 30 εργάσιμες διακοπών, μην ξεχνάς ότι μόνο από τα ΣΚ έχεις 108 μέρες το χρόνο, συν τις άδειες και τις αργείες βγαίνει πολύς χρόνος, δεν είναι και ανήκουστο έτσι κάποιος να κάνει συνολικά 40 μέρες ταξίδια.
Εκείνο ήταν Φ4 "Κυπέλλου Πρωταθλητριών", δε μετράει. Άλλο επίπεδο, άλλο γκλάμουρ κι άλλο θέαμα η Ευρωλίνξ. Να οργανωθούμε το 2018 να πάμε παρέα...Έχω πάει! Το '93, στο... αλήστου μνήμης τού ΣΕΦ (κλαψ...).