Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι, ακριβώς αυτο. Τερατώδεις ελλείψεις (Ισπανία και Ιταλία που δυστυχώς αγόρασα).
Αναρωτιέμαι πολύ συχνά πως τα καταφέρναμε με τους κλασικούς χάρτες και με σχεδόν μηδενική πληροφόρηση. Κι όμως δεν χάναμε τίποτα! Όλα τα βρίσκαμε κι όλα τα βλέπαμε.Η μονη λυση ηταν ο χαρτινος οδηγος κ χαρτης που ευτυχως ειχα φερει μαζι μου.
Ηταν τοοοσο ανανεωτικο, πανε σιγουρα πανω απο δεκα χρονια που ειχα να ταξιδεψω με τον παραδοσιακο τροπο.
Στη Σανχαη ειχα κ αναλυτικο χαρτη του μετρο τουλαχιστον.Αναρωτιέμαι πολύ συχνά πως τα καταφέρναμε με τους κλασικούς χάρτες και με σχεδόν μηδενική πληροφόρηση. Κι όμως δεν χάναμε τίποτα! Όλα τα βρίσκαμε κι όλα τα βλέπαμε.
Μαγικό!!!!
Εγω εχανα.Αναρωτιέμαι πολύ συχνά πως τα καταφέρναμε με τους κλασικούς χάρτες και με σχεδόν μηδενική πληροφόρηση. Κι όμως δεν χάναμε τίποτα! Όλα τα βρίσκαμε κι όλα τα βλέπαμε.
Μαγικό!!!!
Πάντα προτιμούσα τους Rough Guides σε σχέση με τους Lonely Planet. Ακόμα και ο τελευταίος που πήρα πρόσφατα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Για εμάς που παίρναμε LP οδηγούς μέχρι τώρα με ποιους προτείνετε να τους αντικαταστήσουμε;
Συμφωνώ κ εγώ, και οι μεγάλοι οδηγοί και οι πιο πόκετ που λέγονται Insight.Πάντα προτιμούσα τους Rough Guides σε σχέση με τους Lonely Planet. Ακόμα και ο τελευταίος που πήρα πρόσφατα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.