Πράγματι, αυτοί οι νέοι οδηγοι του Voyager είναι πάρα πολύ καλοί! Πήρα τον οδηγό του Λονδίνου και εντυπωσιάστηκα: πραγματικά αναφέρει όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις και ακόμα περισσότερα. Εννοείται οτι θα πάρω όλη τη σειρά για να ...συμπληρώσω τη συλλογή μου απο ταξιδιωτικούς οδηγούς!σήμερα κυκλοφόρησε το Voyager Απριλίου με τον 2ο κατά σειρά ταξιδιωτικό οδηγό
'smart travelling ' με αφιέρωμα το Βερολίνο
αν θυμαμαι καλά ο 1ος ειχε αφιέρωμα στο Λονδίνο
και δίνει στους αναγνώστες την δυνατότητα να γνωρίσει οτι καλύτερο εχει να προσφέρει κάθε πόλη με τον πιο οικονομικό τρόπο .......
Αυτοί που αγοράζω εγω για τα ταξίδια μου και με έχουν βοηθήσει πολύ,είναι οι "Explorer-οδηγοί του κόσμου" γράφουν μπροστά (απο εκδόσεις Explorer) και στο κάτω μέρος γράφουν "ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός" και τους βρίσκεις σχετικά εύκολα σε πολλά βιβλιοπωλεία.ψαχνω για οδηγο βαρκελωνης προσφατα ενημερωμενο και για κοντινες εκδρομες.ποιον μου προτεινετε και απο που να τον αγορασω?ευχαριστω.
Εγώ πάλι, δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα... Όχι ότι είναι κακός, αλλά το στόχο που θέλει -δλδ να παρουσιάσει το οικονομικό λονδίνο- δεν τον επιτυγχάνει παρά μόνο σε ένα βαθμό στα ξενοδοχεία. Εκτός αν εστιατόρια όπως momo ή gaucho που προτείνει θεωρούνται budget..Πράγματι, αυτοί οι νέοι οδηγοι του Voyager είναι πάρα πολύ καλοί! Πήρα τον οδηγό του Λονδίνου και εντυπωσιάστηκα: πραγματικά αναφέρει όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις και ακόμα περισσότερα. Εννοείται οτι θα πάρω όλη τη σειρά για να ...συμπληρώσω τη συλλογή μου απο ταξιδιωτικούς οδηγούς!
Το δίχως άλλο!Απο κει και πέρα, υπάρχουν όπως προείπαμε αναρίθμητοι οδηγοί για να διαλέξει ο καθένας αυτόν που του ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κ τις ανάγκες του.
Α, πάρα πολύ ωραία! Οπότε, όταν αποφασίσω να ξαναεπισκεφτώ το Λονδίνο (έχω πολλά χρόνια να πάω) ξέρω απο ποιόν να ζητήσω βοήθεια και πληροφορίες!Δεν διαφωνούμε στο εύχρηστος ούτε στο περιεκτικός
Ο συγκεκριμένος απλώς αναφέρει στο οπισθόφυλλο "να γνωρίσετε το αληθινό Λονδίνο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάν από όσα αντέχει η τσέπη σας. Αυτό άλλωστε είναι και το Smart Travelling" και εκεί απλά δεν τόχει.
Το δίχως άλλο!
Κοιτάω το κομοδίνο μου αυτή τη στιγμή: υπάρχει μια στοίβα με οδηγούς του Λονδίνου σε ελληνικά και αγγλικά!
προτεινω τον time out!!τον εδινε και η εφημεριδα κεφαλαιο πριν λιγες εβδομαδες!!ειναι ευχρηστος και ελαφρυς (δεν θα ειναι βαρος να τον κουβαλας μαζι σου)!!ψαχνω για οδηγο βαρκελωνης προσφατα ενημερωμενο και για κοντινες εκδρομες.ποιον μου προτεινετε και απο που να τον αγορασω?ευχαριστω.