GTS
Member
Κάνε παιδί και θα δεις το κόσμο με άλλο μάτι....θα θες να πας με το γιο/κόρη σου μετά σα τρελός!
1.Αδύνατον να εξαντλήσεις τον πλανήτη σε μια ζωήΚ εγω σκεφτομαι καμια φορα οτι θα μου "τελειωσει" ο πλανητης νωρις κ μετα τι θα'χω να ονειρευομαι (απο εκει προκυπτει το nickname μου). Γι' αυτο "φυλαω" καποια ταξιδια για αργοτερα, πχ Κων/πολη δεν εχω παει κ δεν θα παω αμεσα (ελπιζω!) γιατι ειναι ενα ταξιδι ευκολο κ κοντινο, το κραταω για τις δυσκολες στιγμες, οταν θα εχω λιγοτερα χρηματα κ λιγοτερο χρονο...
Και χρήματα...θα συμπληρώσω εγώ...κότσια υπάρχουν,λεφτά όχι.Με τα κότσια δεν κάνεις και πολλά.1.Αδύνατον να εξαντλήσεις τον πλανήτη σε μια ζωή
2. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως
3. Κάνε τα δύσκολα όσο έχεις κότσια
Μα αυτό λέω.Δεν θεωρώ τα 50 καμιά αποτρεπτική ηλικία για να κάνεις ένα δύσκολο ταξίδι.Γιαυτό είπα για τα χρήματα.Δεν αρκούν μόνο τα κότσια.Και 60 ή 70 να είσαι αν είσαι ταξιδιάρης δεν θα κάτσεις στα αυγά σου εφόσον έχεις καλή υγεία.Ακόμα και στα 50 αν σου το πειτρέπει το πορτοφόλι σου δώσε προτεραιότητα στα δύσκολαμ μετά θα αναζητούμε τις λουτροπόλεις...
Οι κακές παρέες σ'αυτό το φόρουμ φταίνεΚαι για την Ισλανδία που ανέφερε ο Γιώργος όντως...είναι ταξίδι όνειρο για πολλούς.
Τι έγραφα το άτομο το 2008? Από αυτή τη λίστα μόνο Φιλιππίνες πήγα. Όλα τα άλλα ταξίδια ήταν εκτός λίστας.