Ταξιδιωτικη Λιστα TOP 10

annoula

Member
Γιατι καλοκαιρι; Για τα φεστιβαλ; Λενε οτι δεν παλευεται η ζεστη. Θελω κ εγω να παω αλλα μπορω μονο καλοκαιρι και ειμαι σκεπτικος λογω ζεστης...
Αχ ναι, να σου πω το εχω ακουσει κ εγω..Όχι για τα φεστιβάλ, επειδή θέλω να πάω για τουλάχιστον 15 - 20 μέρες και τόσες μόνο το καλοκαίρι εχω.

annoula

Member
Αν τα καλοκαίρια είναι όπως το φετινό στο Τόκιο, τότε 10 το πρωί είναι το μάξιμουμ που μπορείς να αντέξεις. Μετά ψάχνεις εμπορικό να μπεις μέσα. Προβλέπουν το καιρό με ακρίβεια δευτερολέπτου. Το βράδυ συνήθως βρέχει κάνοντας την επομένη μέρα ακόμα χειρότερη.
Άνοιξη με τις αμυγδαλιές.
Τόσο πολύ? Δεν είναι παρόμοια με την Κίνα? Φέτος τον Αύγουστο ήμουν στην Κίνα και οκ είχε ζέστη (και υγρασία) αλλά κάναμε τα πάντα πολύ άνετα και ήμασταν έξω όλη μέρα.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Αχ ναι, να σου πω το εχω ακουσει κ εγω..Όχι για τα φεστιβάλ, επειδή θέλω να πάω για τουλάχιστον 15 - 20 μέρες και τόσες μόνο το καλοκαίρι εχω.
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα δε λεει κιολας να πας κ να μη μπορεις να κυκλοφορησεις...

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Τοπ 10 προσωρινό, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
1) Ιταλία (Τοσκάνη, Ιταλικές Άλπεις, Αμαλφι ή πιο σωστά όλη η χώρα)
2) Κούβα (Αβάνα, Βινιάλες, Τρινιδάδ, Σιενφουεγος)
3) Ελβετία (σχεδόν όπου έχω πάει)
4) Περού/ Αμαζόνιος/ Lima/ Cusco (δεν υπάρχει απλά)
5) Μεξικό (Ciudad de Mexico, Tulum, Chichen Itza, Merida)
6) Σκωτία όλη!
7) Ιαπωνία (Kyoto, Tokyo, Osaka)
8) Λαπωνία/ Ροβανιέμι
9) Ισραήλ
10) Γαλλία (Στρασβουργο, Αλσατία, Κυανή Ακτή)

tatooine

Member
Τόσο πολύ? Δεν είναι παρόμοια με την Κίνα? Φέτος τον Αύγουστο ήμουν στην Κίνα και οκ είχε ζέστη (και υγρασία) αλλά κάναμε τα πάντα πολύ άνετα και ήμασταν έξω όλη μέρα.
Την Σαγκάη τη περπατήσαμε άνετα και περπατάω πάρα πολύ. Το Τόκιο όχι. Να φανταστείς είχε σε πολλά σημεία σηματοδοτήσεις για κίνδυνο καρδιακών εισοδίων λόγω ζέστης. Κάποια στιγμή στο παλάτι μπλόκαρα. Ήθελα να πάω ξενοδοχείο. Σε πολλά σημεία έχουν συστήματα με ατμό για τους περαστικούς άλλα δεν κάνουν τίποτε. Ομπρελά και ανεμιστήρακι οπωσδήποτε.
Οπού υπάρχει σκιά υποφέρετε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα κακοκαιριά είναι έτσι. Μπορεί φέτος να είναι μια χαρά.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Το bucket list ειναι σχετικο για μενα γιατι αν αρχισω με χωρες που θελω να παω θα γραφω ολο το βραδυ.Παρολα αυτα με βαση τις χωρες και τα μερη που θελω πιο εντονα να επισκεφτω (ενα δωρο απο ενα τζινι πχ :p )να κλεισω 10 ταξιδια επι τοπου θα ηταν
1.Ιαπωνια
2.Κουβα
3.Κωνσταντινουπολη
4.Λισαβονα
5.Αμστερνταμ
6.Βιετναμ
7.Νεα Υορκη
8.Αιγυπτος
9.Ινδια
10.Περου

Για να δω ο μελλοντικος μου εαυτος που θα εχει παει σε 10 χρονια.Και ποιος ξερει μπορει σε κανα ταξιδι μου προς Ανατολη να βρω και αυτο το τζινι:cool:
Aπο το 2023 που το ειχα γραψει καταφερα και επισκεφτηκα ενα χρονο μετα το 2024 την Κων/πολη και τρελαθηκα με την ατμοσφαιρα αυτης της Πολης.

''Και θα βαλω και ενα top 5 απο Ελλαδα που θελω πολυ να παω και δεν εχω παει

1.Μετεωρα
2.Μανη
3.Φολεγανδρος
4.Ζαγοροχωρια,Μετσοβο
5.Αστυπαλαια ''

Επισης για να μην αφησουμε απ εξω και το σπιτι μας και μας πλακωσει καταφερα να παω Μετεωρα οπου επαθα σοκ και δεος,Φολεγανδρο και Αστυπαλαια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.589
Νεότερο μέλος
margy819

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom