• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτική οδηγία των Σκοπίων για την Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η συγκεκριμένη οδηγία μπορεί να βγήκε αλλά κάποιο κρούσμα βίας προς πολίτες της ΠΓΔΜ δεν είχαμε!
Ούτε νομίζω προς οποιονδήποτε αλλοδαπό επισκέπτη στη χώρα μας...

Πριν λίγο καιρό ομως, αν δεν κάνω λάθος, λεωφορείο με Ελληνες πολίτες δέχθηκε επίθεση απο ταραχοποιά στοιχεία της γείτονος χώρας!

Υ.Γ.: εδώ θα το λύσετε το Σκοπιανό το ζήτημα;:roll::D

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
η συγκεκριμένη οδηγία μπορεί να βγήκε αλλά κάποιο κρούσμα βίας προς πολίτες της ΠΓΔΜ δεν είχαμε!
Συμφωνώ γι'αυτό είπα και παραπάνω πως έγινε για λόγους εντυπώσεων και ανταπόδοσης της Ελληνικής οδηγίας. Και φυσικά και δεν στέκει σε καμία περίπτωση!!
Ούτε νομίζω προς οποιονδήποτε αλλοδαπό επισκέπτη στη χώρα μας...
Αυτό όμως δεν εμπόδισε Αυστραλία, ΗΠΑ, Αγγλία να βγάλουν και αυτές οδηγίες! Εκεί πιστεύω βρήκαν πάτημα τα Σκόπια για να κάνουν το κομμάτι τους!

Πιστεύω πως πολύ κουβέντα γίνεται για το τίποτα. Μια οδηγία είναι που στο κάτω κάτω καμία σημασία δεν έχει ταξιδιωτικά. Και μη ξεχνάμε πως αυτές οι οδηγίες βγαίνουν από τα υπουργεία εξωτερικών, που σημαίνει πως είναι αναμενόμενο να εξυπηρετούν και άλλους σκοπούς!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι περσι ειχαμε το τραγικό σκηνικό στην Μύκονο με τον νεαρό Αυστραλό.

Βεβαια αν και τραγικο το συμβάν, δεν νομίζω οτι δικαιολογείται να βγει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα μετα απο ενα τέτοιο τραγικο συμβάν!!!

Θέλω να δώ οι πολίτες της ΠΓΔΜ που θα πάνε να κάνουν φετος το καλοκαίρι τα μπάνια τους;
Μήπως στην γειτονική τους Βουλγαρία;
η θα την κάνουν προς Κροατία κ Σλοβενία μεριά;:roll:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι περσι ειχαμε το τραγικό σκηνικό στην Μύκονο με τον νεαρό Αυστραλό.
Στο παραπάνω αναφερόμουν στα γεγονότα των τελευταίων μηνών, όχι σε αυτό φυσικά. Και φυσικά έχουμε και άλλα φαινόμενα βίας εναντίων τουριστών σε νησιά αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αποτραπεί κανείς να έρθει στην Ελλάδα!

Όπως είχα πει και στο άλλο θέμα (Αυστραλία: Αναθεωρημένη ταξιδιωτική σύσταση για Ελλάδα) αυτές οι οδηγίες/συστάσεις μπορεί να πιαστούν από ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο θα τραβήξουν όσο δεν πάει. Και δεν αναφέρομαι στον τραγικό θάνατο του Αυστραλού, γενικά μιλάω.

Θέλω να δώ οι πολίτες της ΠΓΔΜ που θα πάνε να κάνουν φετος το καλοκαίρι τα μπάνια τους;
Μήπως στην γειτονική τους Βουλγαρία;
η θα την κάνουν προς Κροατία κ Σλοβενία μεριά;:roll:
Εγώ πιστεύω πως είναι να έρθουν θα'ρθουν. Δεν νομίζω να τους πτοήσει μια τέτοια οδηγία!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
οταν υπαρχουν μεγάλα πρωτοσέλιδα σε σοβαρές εφημερίδες,
οπως πχ στον δικό μας Αγγελιοφόρο με τίτλο:

Βία, φόβος και ανασφάλεια,
στο έλεος των κακοποιών!!!

http://www.agelioforos.gr/home/index.asp

δεν με εκπλήσσει το γεγονός της υπαρξης ταξιδιωτικών οδηγιών!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Είναι ή δεν είναι αναγνωρισμένο, επίσημο και ανεξάρτητο κράτος βρε Χριστιανέ μου; Λέω κάτι λάθος;!;!; Αν ποτέ βγάλεις τις εθνικιστικές σου παρωπίδες τα ξαναλέμε.

Το θέμα θεωρείται λήξαν από μεριάς μου, συνεχίστε μόνοι σας.
Θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον λίγη τσίπα πάνω σου και να αναγνωρίσεις ότι ήταν ατυχή η αναφορά σου, αλλά ο εγωισμός σου δε σε αφήνει!

Όσο για τις εθνικιστικές παρωπίδες που μου καταλογίζεις...είναι εθνικιστικές παρωπίδες το γεγονός ότι υπερασπίζομαι τα εθνικά μου δικαιώματα; Δε νομίζω...από την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων μέχρι τον εθνικισμό (όπως τον εννοείται κάποιοι) είναι μεγάλη η απόσταση. Και φυσικά, θα προτιμούσα να είμαι εθνικιστής παρά αδιάφορος που το θεωρώ επικίνδυνο. Ε, δε θα κάτσουμε να μας π...ξουν κιόλας!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
αααα....
μου φαίνεται οτι πρέπει να πάρω τον Δευκαλίωνα τηλέφωνο να μετακινήσει κάποια μηνύματα!!!:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αρκεί να αρχίσει να διαγράφει από το σωστό σημείο! :haha::haha::haha:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παιδια ειρήνη ημιν μέρες που είναι.
Α ρε thanosth φωτιές που άναψες με το τοπικ σου.
Τα περισσότερα μηνύματα είναι τελείως εκτός θέματος και πρέπει να διαγραφούν.
Είπαμε τώρα που λείπει ο Δευκ να κάνουμε κατάληψη στο φόρουμ, αλλά όχι και να λύσουμε το Σκοπιανό.:bleh::bleh::bleh:

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Για τα περί ονομασίας κλπ δεν θα εκφράσω άποψη διότι θα βγούμε εκτός θέματος.

Αλλά όσον αφορά την ταξιδιωτική οδηγία, δείτε τι γράφει.

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ υπενθυμίζει ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με κύμα εσωτερικών αναταραχών, βίαιων διαμαρτυριών και ένοπλων επεισοδίων, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακινδύνευση της ιδιοκτησίας και της προσωπικής ασφάλειας πολλών ατόμων.
«Τέτοια επεισόδια, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν ακόμη τεθεί υπό έλεγχο, λαμβάνουν χώρα συνήθως στις μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α.) και περιλαμβάνουν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και τράπεζες, επιθέσεις σε αστυνομικές περιπολίες και ξένα γραφεία, κατάληψη πανεπιστημίων από ομάδες αναρχικών, βομβιστικές απειλές κατά εκκλησιών καθώς και διαμαρτυρίες στους κύριους δρόμους και πλατείες οι οποίες συχνά λαμβάνουν βίαιες διαστάσεις», αναφέρεται στην προειδοποίηση της ΠΓΔΜ.
Άδικο έχουν; Λένε ψέματα; Υπάρχει κάτι το οποίο δεν ισχύει;

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Το θέμα κλειδώθηκε και μεταφέρθηκε στο social. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω τους λόγους.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie