paefstra
Member
Θεος σχωρεστον. Καντε του ενα τρισαγιο οι 6 ψηφοφοροι και παμε παρακατω.
Τι να κάνω...δεν θυμάμαι...για αυτό και δεν μπορώ να δώσω λίστες και έχω την γενική εικόνα....Επεσες εξω κατα 200km![]()
Ναι ακριβώς, αν θεωρουμαστε υπόλογοι για τη συμπεριφορά μας πρέπει να το ξέρουμε. Υπάρχει μια τάση τελευταία στην ατμόσφαιρα οτι διωχνονται τα παλιά σοβαρά μέλη και μένει η πλέμπα. Ας γνωρίζουμε λοιπόν αν ισχύει κατι τέτοιο χωρίς αερολογίες και περιστροφές. Εσύ το ανέφερες οχι εγώ.Δηλαδή τώρα πρέπει να κάνω λίστα με τα ονόματα και ποιός έγραψε τι;
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα, αλλά εντάξει, αφου το θελεις και προφανώς δε θυμάσαι καλά, ο φίλος 10900 δυστυχώς παρά τη σπουδαία συνεισφορά του παραβίασε κανόνες της κοινότητας και ζήτησε εν τέλει μόνος του τη διαγραφή και την αποχώρηση του.Δεν είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος/10700 που είχε γράψει πολλές ιστορίες αναγκάστηκε να σταματήσει;
Να μας πεις πότε εχει ξαναγίνει και ποίοι τελικά είναι/είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό.Δεν είναι αλήθεια ότι έχει ξαναγίνει;
Όχι, προφανώς μιλάς για άλλο μέλος που αρέσκεται (με τρομερή επιείκεια) να γυρνάει πολλά θέματα που συμμετέχει στο πολιτικό σχόλιο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι σε αυτό.Δεν κόντεψε να χαλάσει με σχόλια και δική σου ιστορία(Κούβα);
Όχι και εσύ, μόνο εσύ. Δεν έκανα εγώ σχόλιο αφήνοντας υπονοούμενα, ουτε μίλησα εγώ αόριστα. Φυσικά και θα το αφήσεις για το ποτάμι γιατί δεν έχεις να επισημάνεις κατι άλλο πέρα από γενικότητες τόση ώρα.Αν εξακολουθείς να νομίζεις ότι δεν έχουν γίνει και θέλεις "στοιχεία" τότε το αφήνω και εγω για το ποτάμι....
Δεν ξέρω γιατί το πήρες επι προσωπικού ...μίλησα γενικά γιατί δεν θα είχε νόημα να πω ονόματα... δεν έγραψα πουθενά ότι έφυγαν οι σοβαροί και έμειναν οι πλεμπαίοι...απλά έγραψα να μην γίνονται σχόλια στις ιστορίες και τις χαλάνε/καταστρέφουν και απομακρύνονται αυτοί που τις γράφουν...και σε αυτο το πνεύμα προφανώς εννοούσα ότι στην δική σου ιστορία δεν έκανες εσυ τα σχόλια αλλά άλλα μέλη που χάλασαν την ιστορία σου πριν διαγραφούν τα σχόλια...τώρα αν δεν παραδέχεσαι ότι δεν έγινε τίποτα και δεν σταμάτησαν να γράφουν λόγω σχολίων και δεν έφυγαν τότε άλλο φόρουμ διαβάζει ο καθένας μας...είπα την άποψη μου για τα σχόλια στις ιστορίες και το κλείνω....Ναι ακριβώς, αν θεωρουμαστε υπόλογοι για τη συμπεριφορά μας πρέπει να το ξέρουμε. Υπάρχει μια τάση τελευταία στην ατμόσφαιρα οτι διωχνονται τα παλιά σοβαρά μέλη και μένει η πλέμπα. Ας γνωρίζουμε λοιπόν αν ισχύει κατι τέτοιο χωρίς αερολογίες και περιστροφές. Εσύ το ανέφερες οχι εγώ.
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα, αλλά εντάξει, αφου το θελεις και προφανώς δε θυμάσαι καλά, ο φίλος 10900 δυστυχώς παρά τη σπουδαία συνεισφορά του παραβίασε κανόνες της κοινότητας και ζήτησε εν τέλει μόνος του τη διαγραφή και την αποχώρηση του.
Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν νομίζω,μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, αν οποιοσδήποτε πιστεύει το αντίθετο ας μας το κάνει ξεκάθαρο.
Να μας πεις πότε εχει ξαναγίνει και ποίοι τελικά είναι/είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό.
Όχι, προφανώς μιλάς για άλλο μέλος που αρέσκεται (με τρομερή επιείκεια) να γυρνάει πολλά θέματα που συμμετέχει στο πολιτικό σχόλιο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι σε αυτό.
Κι εννοείται πως δε χάλασε η ιστορία μου για την Κούβα, στην τελική την κρίνει καθημερινά ο κόσμος.
Όχι και εσύ, μόνο εσύ. Δεν έκανα εγώ σχόλιο αφήνοντας υπονοούμενα, ουτε μίλησα εγώ αόριστα. Φυσικά και θα το αφήσεις για το ποτάμι γιατί δεν έχεις να επισημάνεις κατι άλλο πέρα από γενικότητες τόση ώρα.
Μα ολοι ειδαμε οτι το συγκεκριμενο ατομο παραβιασε τους ορους. Ζητησε προνομια που ηταν αδυνατον να ικανοποιηθουν, να σχολιαζουν μονο οσοι συμφωνουν μαζι του. Μετα αποφασισε (πολυ σωστα, αφου ολοι ειμαστε ισοτιμοι και δεν γινεται να απαγορευονται τα σχολια σε ιστοριες μονο του συγκεκριμενου μελους) να φυγει. Δεν αναγκαστηκε. Ζητουσε να εχει προνομια πανω απο τους υπολοιπους.Δεν ξέρω γιατί το πήρες επι προσωπικού ...μίλησα γενικά γιατί δεν θα είχε νόημα να πω ονόματα... δεν έγραψα πουθενά ότι έφυγαν οι σοβαροί και έμειναν οι πλεμπαίοι...απλά έγραψα να μην γίνονται σχόλια στις ιστορίες και τις χαλάνε/καταστρέφουν και απομακρύνονται αυτοί που τις γράφουν...και σε αυτο το πνεύμα προφανώς εννοούσα ότι στην δική σου ιστορία δεν έκανες εσυ τα σχόλια αλλά άλλα μέλη που χάλασαν την ιστορία σου πριν διαγραφούν τα σχόλια...τώρα αν δεν παραδέχεσαι ότι δεν έγινε τίποτα και δεν σταμάτησαν να γράφουν λόγω σχολίων και δεν έφυγαν τότε άλλο φόρουμ διαβάζει ο καθένας μας...είπα την άποψη μου για τα σχόλια στις ιστορίες και το κλείνω....
Δε ξέρω αν διαβάζουμε άλλο φόρουμ, ξέρω όμως οτι απαντάει σε οτι θέλει ο καθένας μας ή και δεν απαντάει καλή ώρα.Δεν ξέρω γιατί το πήρες επι προσωπικού ...μίλησα γενικά γιατί δεν θα είχε νόημα να πω ονόματα... δεν έγραψα πουθενά ότι έφυγαν οι σοβαροί και έμειναν οι πλεμπαίοι...απλά έγραψα να μην γίνονται σχόλια στις ιστορίες και τις χαλάνε/καταστρέφουν και απομακρύνονται αυτοί που τις γράφουν...και σε αυτο το πνεύμα προφανώς εννοούσα ότι στην δική σου ιστορία δεν έκανες εσυ τα σχόλια αλλά άλλα μέλη που χάλασαν την ιστορία σου πριν διαγραφούν τα σχόλια...τώρα αν δεν παραδέχεσαι ότι δεν έγινε τίποτα και δεν σταμάτησαν να γράφουν λόγω σχολίων και δεν έφυγαν τότε άλλο φόρουμ διαβάζει ο καθένας μας...είπα την άποψη μου για τα σχόλια στις ιστορίες και το κλείνω....
Δεν ζήτησε να διαγραφούν οι ιστορίες τουTελικα θυμηθηκα τη φαση.. θυμηθηκα και ποιος ειναι ο συγγραφεας και πώς εφυγε.... οποτε εχω μια ευλογη απορια... με τοσο επεισοδιακη εξοδο και εφοσον ζητησε επιτακτικα να διαγραφουν οι ιστοριες του γιατι αυτες εξακολουθουν να υπαρχουν στο φορουμ ποσω μαλλον δε, να μπαινουν σε διαδικασια ψηφοφοριας?
Και εγώ δεν βλέπω ιστορία χωρίς όνομαΜόνο εγώ δεν βλέπω ιστορια χωρίς όνομα ή υπάρχει και κάποιος άλλος;