Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος - Μάρτιος 2021

paefstra

Member
Θεος σχωρεστον. Καντε του ενα τρισαγιο οι 6 ψηφοφοροι και παμε παρακατω.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δηλαδή τώρα πρέπει να κάνω λίστα με τα ονόματα και ποιός έγραψε τι;
Ναι ακριβώς, αν θεωρουμαστε υπόλογοι για τη συμπεριφορά μας πρέπει να το ξέρουμε. Υπάρχει μια τάση τελευταία στην ατμόσφαιρα οτι διωχνονται τα παλιά σοβαρά μέλη και μένει η πλέμπα. Ας γνωρίζουμε λοιπόν αν ισχύει κατι τέτοιο χωρίς αερολογίες και περιστροφές. Εσύ το ανέφερες οχι εγώ.

Δεν είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος/10700 που είχε γράψει πολλές ιστορίες αναγκάστηκε να σταματήσει;
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα, αλλά εντάξει, αφου το θελεις και προφανώς δε θυμάσαι καλά, ο φίλος 10900 δυστυχώς παρά τη σπουδαία συνεισφορά του παραβίασε κανόνες της κοινότητας και ζήτησε εν τέλει μόνος του τη διαγραφή και την αποχώρηση του.

Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν νομίζω,μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, αν οποιοσδήποτε πιστεύει το αντίθετο ας μας το κάνει ξεκάθαρο.

Δεν είναι αλήθεια ότι έχει ξαναγίνει;
Να μας πεις πότε εχει ξαναγίνει και ποίοι τελικά είναι/είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό.

Δεν κόντεψε να χαλάσει με σχόλια και δική σου ιστορία(Κούβα);
Όχι, προφανώς μιλάς για άλλο μέλος που αρέσκεται (με τρομερή επιείκεια) να γυρνάει πολλά θέματα που συμμετέχει στο πολιτικό σχόλιο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι σε αυτό.
Κι εννοείται πως δε χάλασε η ιστορία μου για την Κούβα, στην τελική την κρίνει καθημερινά ο κόσμος.

Αν εξακολουθείς να νομίζεις ότι δεν έχουν γίνει και θέλεις "στοιχεία" τότε το αφήνω και εγω για το ποτάμι....
Όχι και εσύ, μόνο εσύ. Δεν έκανα εγώ σχόλιο αφήνοντας υπονοούμενα, ουτε μίλησα εγώ αόριστα. Φυσικά και θα το αφήσεις για το ποτάμι γιατί δεν έχεις να επισημάνεις κατι άλλο πέρα από γενικότητες τόση ώρα.

fotast

Member
Ναι ακριβώς, αν θεωρουμαστε υπόλογοι για τη συμπεριφορά μας πρέπει να το ξέρουμε. Υπάρχει μια τάση τελευταία στην ατμόσφαιρα οτι διωχνονται τα παλιά σοβαρά μέλη και μένει η πλέμπα. Ας γνωρίζουμε λοιπόν αν ισχύει κατι τέτοιο χωρίς αερολογίες και περιστροφές. Εσύ το ανέφερες οχι εγώ.

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα, αλλά εντάξει, αφου το θελεις και προφανώς δε θυμάσαι καλά, ο φίλος 10900 δυστυχώς παρά τη σπουδαία συνεισφορά του παραβίασε κανόνες της κοινότητας και ζήτησε εν τέλει μόνος του τη διαγραφή και την αποχώρηση του.

Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν νομίζω,μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, αν οποιοσδήποτε πιστεύει το αντίθετο ας μας το κάνει ξεκάθαρο.

Να μας πεις πότε εχει ξαναγίνει και ποίοι τελικά είναι/είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό.

Όχι, προφανώς μιλάς για άλλο μέλος που αρέσκεται (με τρομερή επιείκεια) να γυρνάει πολλά θέματα που συμμετέχει στο πολιτικό σχόλιο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι σε αυτό.
Κι εννοείται πως δε χάλασε η ιστορία μου για την Κούβα, στην τελική την κρίνει καθημερινά ο κόσμος.

Όχι και εσύ, μόνο εσύ. Δεν έκανα εγώ σχόλιο αφήνοντας υπονοούμενα, ουτε μίλησα εγώ αόριστα. Φυσικά και θα το αφήσεις για το ποτάμι γιατί δεν έχεις να επισημάνεις κατι άλλο πέρα από γενικότητες τόση ώρα.
Δεν ξέρω γιατί το πήρες επι προσωπικού ...μίλησα γενικά γιατί δεν θα είχε νόημα να πω ονόματα... δεν έγραψα πουθενά ότι έφυγαν οι σοβαροί και έμειναν οι πλεμπαίοι...απλά έγραψα να μην γίνονται σχόλια στις ιστορίες και τις χαλάνε/καταστρέφουν και απομακρύνονται αυτοί που τις γράφουν...και σε αυτο το πνεύμα προφανώς εννοούσα ότι στην δική σου ιστορία δεν έκανες εσυ τα σχόλια αλλά άλλα μέλη που χάλασαν την ιστορία σου πριν διαγραφούν τα σχόλια...τώρα αν δεν παραδέχεσαι ότι δεν έγινε τίποτα και δεν σταμάτησαν να γράφουν λόγω σχολίων και δεν έφυγαν τότε άλλο φόρουμ διαβάζει ο καθένας μας...είπα την άποψη μου για τα σχόλια στις ιστορίες και το κλείνω....

paefstra

Member
Δεν ξέρω γιατί το πήρες επι προσωπικού ...μίλησα γενικά γιατί δεν θα είχε νόημα να πω ονόματα... δεν έγραψα πουθενά ότι έφυγαν οι σοβαροί και έμειναν οι πλεμπαίοι...απλά έγραψα να μην γίνονται σχόλια στις ιστορίες και τις χαλάνε/καταστρέφουν και απομακρύνονται αυτοί που τις γράφουν...και σε αυτο το πνεύμα προφανώς εννοούσα ότι στην δική σου ιστορία δεν έκανες εσυ τα σχόλια αλλά άλλα μέλη που χάλασαν την ιστορία σου πριν διαγραφούν τα σχόλια...τώρα αν δεν παραδέχεσαι ότι δεν έγινε τίποτα και δεν σταμάτησαν να γράφουν λόγω σχολίων και δεν έφυγαν τότε άλλο φόρουμ διαβάζει ο καθένας μας...είπα την άποψη μου για τα σχόλια στις ιστορίες και το κλείνω....
Μα ολοι ειδαμε οτι το συγκεκριμενο ατομο παραβιασε τους ορους. Ζητησε προνομια που ηταν αδυνατον να ικανοποιηθουν, να σχολιαζουν μονο οσοι συμφωνουν μαζι του. Μετα αποφασισε (πολυ σωστα, αφου ολοι ειμαστε ισοτιμοι και δεν γινεται να απαγορευονται τα σχολια σε ιστοριες μονο του συγκεκριμενου μελους) να φυγει. Δεν αναγκαστηκε. Ζητουσε να εχει προνομια πανω απο τους υπολοιπους.
Αλλο φορουμ διαβαζουμε σιγουρα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε ξέρω αν διαβάζουμε άλλο φόρουμ, ξέρω όμως οτι απαντάει σε οτι θέλει ο καθένας μας ή και δεν απαντάει καλή ώρα.
Επί προσωπικού το πήρα γιατί όταν λες ότι υπάρχουν ατομα που χαλάνε ιστορίες χωρίς να ονοματιζεις, έτσι δηλαδή κουβέντα να γίνεται, ειναι προφανές ότι συμπεριλαμβάνονται άπαντες,καλή ώρα κι εγώ. Αν δε καταλαβαίνεις πόσο «περίεργος» τουλάχιστον ειναι ο σχολιασμός σου, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.

Κι αν τέλος πάντων έχουμε άτομα που σταμάτησαν να γράφουν γιατί νικήσαμε οι κάφροι, να μαζευτούν να γίνουν περισσότεροι και να μας διώξουν, εχω κουραστεί με αυτή την επιπόλαιη προσέγγιση ειλικρινά.

Βάλε ακόμα τρεις τελείες και κλεισ' το, καταλάβαμε όλοι.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Μόνο εγώ δεν βλέπω ιστορια χωρίς όνομα ή υπάρχει και κάποιος άλλος;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Νομίζω ότι ειναι χρήσιμη η συζήτηση (θα πρέπει να επιτρέπονται τα αρνητικά σχόλια στις ιστορίες; ) αλλά το νήμα είναι για το διαγωνισμό και δε νομίζω ότι είναι σωστό για τους συμμετέχοντες να το γεμίσουμε με σχόλια άσχετα. Το θέμα του νήματος είναι οι ΠΟΛΥ καλές ιστορίες που διαγωνίστηκαν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
maria11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα