• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Μάρτιος - Μάιος 2020

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
OK κι από εμένα :clap:

Teodoro

Member
Καλησπέρα everybody! Είμαι στην 2η ιστορία και συνεχίζω με υπερένταση.. Σε καμιά 20αριά μέρες πιστεύω να 'χω διαβάσει τις μισές. :haha: Προφανώς υπάρχει ευλογότατος λόγος, αλλά.. Μήπως θα μπορούσαν να έρχονται πιο λίγες και πιο πρόσφατες; Δλδ. πιο συχνοί διαγωνισμοί με πιο πρόσφατες ιστορίες; Ξέρω ότι δεν λέω τίποτε έξυπνο και είναι οφθαλμοφανές πως είναι καλύτερα έτσι, αλλά χρόνος δεν υπάρχει πάντα.
Καλή ψήφο σε όλους!

varioAthens

Member
Εχω την αισθηση οτι αν τεθουν οι πιο προσφατες στον διαγωνισμο αφενος θα αδικηθουν οι ενδιαμεσες που δεν θα τεθουν ποτε υπο ψηφοφορια αφετερου δε, θα φτασει στιγμη που θα ξεμεινουμε απο ιστοριες.

Last edited:

fotast

Member
Κατα την γνώμη μου δεν βοηθάει οτι ο διαγωνισμός είναι πάντα χρονικά πίσω +4 χρόνια...Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πίσω το πολυ ένα χρόνο..Το πως θα γίνει για να κλείσει το χάσμα θέλει συζήτηση...

varioAthens

Member
Κατα την γνώμη μου δεν βοηθάει οτι ο διαγωνισμός είναι πάντα χρονικά πίσω +4 χρόνια...Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πίσω το πολυ ένα χρόνο..Το πως θα γίνει για να κλείσει το χάσμα θέλει συζήτηση...
Μα θα ξεμεινουμε απο ιστοριες για διαγωνισμο ….

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Επισης ειναι παμπολλες οι ιστορίες που κάνουν πανω απο εναν χρονο να ολοκληρωθούν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom