Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Υπάρχουν διαφορές από χρονιά σε χρονιά, έχω αρχίσει να δουλεύω κάποια συγκριτικά στατιστικά και θα τα δημοσιεύσω σύντομα να τα δούμεΜου κάνει εντύπωση που πήγαμε τόσο πολλοί στην Βουλγαρία το 2018 (5η θέση) ενώ το 2019 σκοπεύουν να την επισκεφτούν τόσο λίγοι! (14η θέση)
Με συγκεκριμένους προορισμούς δεν έχω ψάξει ακόμα, αλλά έχω φτιάξει κάποια ωραία γραφήματα που δείχνουν τα αποτελέσματα ερωτήσεων σε σχέση με δημογραφικά στοιχεία όπως πχ η ηλικία, σύντομα ελπίζω να τα ποστάρω.Επίσης, υπάρχει συσχέτιση των ηλικιών ή του εισοδήματος των ταξιδιωτών με συγκεκριμένους προορισμούς;
Είναι ενδιαφέρον το μικρότερο ποσοστό της Ευρώπης ναι. Το ποσοστό για το αγγλικό travelstories δε το βρίσκω ενθαρρυντικό γιατί μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτών που δηλώνουν "ναι" θα λάβουν μέρος στην πραγματικότητα όταν συμβεί, οπότε αν αυτοί που δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται είναι ένας στους τρεις, πιστεύω ότι το πολύ ένας στους δέκα θα λάβουν μέρος πραγματικά. Θα δούμε όμως, διατηρώ ελπίδεςΘετικό ότι θέλουμε να κάνουμε περισσότερα ταξίδια από ότι πέρσι. Και από ότι φαίνεται βαρεθήκαμε Ευρώπη και θέλουμε ΗΠΑ και Ιαπωνία!
Ενθαρρυντικά ποσοστά στην ερώτηση σχετικά με το Αγγλικό travelstories.