Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Νομίζω 1100 και κάτι ψιλά. Φέτος ελπίζω να πιάσουμε κοντά στα 900.
Εγώ ξέρω πως το σύστημα είναι ένοχο (http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=32396) , του τράβελστορις φαίνεται πως είναι και σοφό. Πάντως επιμένω πως το δείγμα μπορεί εύκολα να μπασταρδευτεί από τη στιγμή που έχουμε τη δυνατότητα πολλαπλών συμπληρώσεων. Εγώ, ως γνωστή απατεωνίσκη, το συμπλήρωσα και δεύτερη φορά απαντώντας στα κουτουρού για να τσεκάρω αν όντως θα δεχτεί στο τέλος την υποβολή (την λέω την αμαρτία μου). Την πρώτη φορά έδωσα το μέηλ μου τη δεύτερη όχι.Δεν είναι λύση αυτή, καθώς το σύστημα θα καταλάβει ότι είναι πολλαπλή συμπλήρωση.
Για να σε λυπηθουμε μας το λες;Με πόνο καρδιάς το συμπλήρωσα κι εγώ μιας και το τελευταίο σιάστημα από άποψης ταξιδιων και εισοδήματος έχω οδηγηθεί στα βράχια!
Τουλάχιστον παρέμεινα στο 25-34...
Πού είναι αυτό ρε τριπάκια;;;Για να σε λυπηθουμε μας το λες;
Τα βραχια! Ειναι η Γκιολα στη Θασο.Πού είναι αυτό ρε τριπάκια;;;
Nα 'σουν και η μοναδική!!Με πόνο καρδιάς το συμπλήρωσα κι εγώ μιας και το τελευταίο διάστημα από άποψης ταξιδιών και εισοδήματος έχω οδηγηθεί στα βράχια!
Nα μου κόβει ο Θεός ταξίδια και να σου βάζει χρόνια.Με πόνο καρδιάς το συμπλήρωσα κι εγώ μιας και το τελευταίο διάστημα από άποψης ταξιδιών και εισοδήματος έχω οδηγηθεί στα βράχια!
Τουλάχιστον παρέμεινα στο 25-34...