Μεταμεσονύχτια απορία:Όπως κάθε χρόνο, το Travelstories διενεργεί μια μεγάλη ταξιδιωτική έρευνα στο κοινό του, προσπαθώντας να καταγράψει τις τάσεις στην αγορά του ταξιδιού, αλλά και τις απόψεις και προτάσεις των μελών και αναγνωστών του για το ίδιο το site.
.... για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, βοηθώντας μας έτσι ουσιαστικά να καταλάβουμε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα του Travelstories του οποίου είστε το σημαντικότερο κομμάτι.
.
Ναι βρε, ηδη με κουρασε που το συμπληρωσα μια φορα, σιγα μην το συμπληρωσω και δευτερη...Ποτέ δεν είχαμε ενδείξεις πολλαπλών συμπληρώσεων του ερωτηματολογίου, και αν υπάρξουν ποτέ υπάρχει ο τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε, οπότε το τελικό έγκυρο δείγμα είναι αυτό που πρέπει.
Συμφωνώ...Ναι βρε, ηδη με κουρασε που το συμπληρωσα μια φορα, σιγα μην το συμπληρωσω και δευτερη...
τώρα δεν λέγαμε ότι το συμπληρώνεις όσες φορές θέλεις?Το έκανα και εγώ αλλά καταλάθος πάτησα enter ενώ είχα συμπληρώσει κατά το ήμισυ το εμαιλ μου... μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Καλυτερα που δεν το συμπληρωσες ολοκληρο. Περισσοτερες πιθανοτητες για τους υπολοιπους.Το έκανα και εγώ αλλά καταλάθος πάτησα enter ενώ είχα συμπληρώσει κατά το ήμισυ το εμαιλ μου... μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα με το email σου και θα το φτιάξω εγώ στο τέλος.Το έκανα και εγώ αλλά καταλάθος πάτησα enter ενώ είχα συμπληρώσει κατά το ήμισυ το εμαιλ μου... μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Δεν είναι λύση αυτή, καθώς το σύστημα θα καταλάβει ότι είναι πολλαπλή συμπλήρωση.τώρα δεν λέγαμε ότι το συμπληρώνεις όσες φορές θέλεις?
Στα πλαισια του fair play προτεινω να ακυρωθει η συμμετοχη!Στείλε μου προσωπικό μήνυμα με το email σου και θα το φτιάξω εγώ στο τέλος.
Στα πλαισια του fair play προτεινω να ακυρωθει η συμμετοχη!