• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτικές υποσχέσεις, τις τηρούμε;

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Εγώ πάλι δεν κρατώ τις υποσχέσεις μου. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι στην Ιταλία δεν θα πάω αν δεν έχω να διαθέσω τουλάχιστον 2 εβδομάδες στο ταξίδι μου. Έπειδή όμως τέτοια περίπτωση ούτε κάν αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, πήγα στη Ρώμη, με τη νέα υπόσχεση να ξαναπάω (με καλύτερο καιρό).
Η μεγάλη όμως υπόσχεση είναι ο Αμαζόνιος. Πριν από μερικά χρόνια ένας φίλος μου το έψαχνε μήπως μου το κάνει δώρο. Φυσικά ήταν πολύ πάνω από το buget του αλλά του είπα ότι δεν πειράζει, αν πραγματοποιήσω το όνειρό μου στα 25 μου τι θα έχω να ονειρεύομαι?

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Εγω προς το παρον το μονο που εχω υποσχεθει στον εαυτο μου ειναι ο Νείλος για ενα μικρο διαλειμμα απο το πηξημο...τετοιος ερωτας...αλλα σιγουρα κι εγω, εχω πολλες χωρες ακομα να επισκεφτω που δεν θα προλαβω να κανω επαναληπτικες, εκτος κι αν κερδισω τοσα πολλα λεφτά ωστε να ταξιδευω τον μισο χρονο...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Εγω παντως την υποσχεση μου για να παω την δευτερη φορα Ταιλανδη,την τηρησα στο ακεραιο.Δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως αλλοστε.Ημουν ηδη εκει.

Αλλα οτι θα πηγαινα και τριτη συνεχομενη φορα δεν το περιμενα.!!!
Απο δω και περα δεν δινω υποσχεσεις γι`αυτη τη χωρα,
ξερω οτι θα ξαναπαω.;)

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Δεν δινω υποσχεση για καποιο μερος γιατι αρχικα θελω να πηγαινω σε διαφορετικα μερη και ετσι θελω να εχω την ευτυχια της εξερευνησης και του αγνωστου της πρωτης και μοναδικης φορας.Επιπλεον με τα χρηματα που διαθετω θεωρω καλυτερο να γνωρισω κατι καινουριο.
Με καλυψες συνονόματε.
Μόνο με μια εξαίρεση, εχω υποσχεθει να επιστρέψω στην Νοτια Αμερική και να μεινω - κυρίως στο Περού - οσο περισσότερο μπορέσω. Οταν πάρω συνταξη, μετά από ? xρόνια.

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
θελω περισσοτερη αισιοδοξια απο ολους.θα παμε παντου και θα κανουμε και επαναληπτικα σιγουρα

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια άλλα έχω υποσχεθεί οτι θα γυρίσω στο Παρίσι, και νομίζω μπορείτε να κατανοήσετε γιατί αν διαβάσετε την μισοτελειωμένη<ως την ώρα >ιστορία μου.Άλλα και η αιωνία πόλη το πρώτο μου ταξίδι έχει γίνει υπόσχεση

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ γενικά δε δίνω εύκολα υποσχέσεις. Ίσως ακούγεται πεζό όταν φεύγεις από ένα μέρος που πέρασες πολύ καλά να αρνείσαι να πεις ότι θα ξανάρθεις, αλλά επείδη ξέρω τι θέλω (αυτό που είπατε ήδη, να πηγαίνω σε καινούρια μέρη για "εξερεύνηση"), δε το κάνω.
Ελάχιστες εξαιρέσεις έχω. Συρία είναι μια από αυτές. Δε θέλω να γυρίσω περισσότερο στη χώρα, 3 μερούλες περίπου στη Δαμασκό θέλω να πάω να την απολαύσω ξανά κάποια στιγμή.

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
xene wellcome back!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Τανια σ`ευχαριστω,ευχομαι συντομα να βρεις τον τροπο τον χρονο και τον τοπο να ξεκουραστης.;)

Υπερκοπωση:rolleyes: μαλλον χαλαρωτικο ταξιδακι χρειαζεσαι!!

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Ναι, μόνο που θα πρέπει να περιμένω τα Χριστούγεννα :klaps:

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Έχω υποσχεθεί να έχω γυρίσει την ευρώπη μέχρι τα σαράντα. Όταν λέω να έχω γυρίσει εννοώ να έχω πάει μία φορά σε κάθε χώρα. Το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά με δύο ταξιδάκια το χρόνο παλεύεται. Πάντως την υπόσχεσή μου προς το Παρίσι την τήρηση και έδωσα και καινούρια, την οποία ελπίζω, εύχομαι και προβλέπω να την τηρώ και αυτήν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα