• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτικές υποσχέσεις, τις τηρούμε;

zaniko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Νοτια Αμερικη-Ανδεις
... ωστε μετα τα 60 μου εως τα 80 να κανω τα επαναληπτικα μου ταξιδια.ουτε αρρωστιες ουτε υποχρεωσεις ουτε η ελλειψη παρεας με σταματα.μονο ο θανατος.υπερβολικη ε?
Οπα της!! Πολύ δυναμικό μπάσιμο!! Εμένα με βρίσκω χρονικά κοντά στην ηλικία.. επαναλήψεων :(και μου λείπουν ακόοομα..... Το όριο των 80 γιατί το βάζεις κορίτσι μου; Πλάκα μας κάνεις; Από 80 ως 150 τιιι θα κάνουμε; Ανεβαίνουν τα όρια ντε!:haha:

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
μετα τα 80 θα ασχολουμαι με τα εγγονια μου

alma

Member
Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση:

σε αλλο τόπικ, θυμηθηκα τουλάχιστον 2 φορές που εδωσα ανάλογη υπόσχεση στον εαυτό μου, αλλά δεν κατάφερα να την τηρήσω...

- την πρώτη φορά ηταν οταν επισκεφτηκα νεαρος το Παρίσι πριν αρκετά χρόνια
και την
δευτερη φορά οταν το 2002 επισκέφτηκα την Βαρκελώνη...

Φαντάζομαι οι περισσότεροι απο μας εδω εχουμε δωσει ανάλογες ταξιδιωτικές υποσχέσεις στους εαυτούς μας... Τις εχουμε τηρήσει;

Πολύ ενδιαφέρον θέμα δεν το είχα ανακαλύψει.Η αλήθεια είναι οτι ως σήμερα τις τηρούσα ειδικά για κάποια μέρη που αγαπώ πολύ όπως η Ισπανία.Πάντα ήθελα να δω αρκετές ισπανικες πόλεις και το πραγματοποίησα.Όμως απο εδώ και πέρα λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν ξέρω τι θα τηρώ και τι όχι.Ειδικά όταν έχεις βάλει στόχο αρκετούς προορισμούς για το μέλλον....Με παρηγορεί ότι διανύω τη δεκαετία των 20 και έχω πραγματοποιήσει ήδη κάποιες απο τις ταξιδιωτικές μου υποσχέσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα