• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτικές προθέσεις του 2014

piccolo_mondo

Member
Καλη και ταξιδιαρικη χρονια σε ολους! Εδω μοιραζομαστε τις προθεσεις μας για το νεο ταξιδιωτικο ετος!
Υπαρχουν ηδη σχεδια, σκεψεις, επιθυμιες, ονειρα για συγκεκριμενο/α ταξιδι/α το 2014;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με πρόλαβες στο τσακ :D

Εγώ φέτος δε με κόβω για κάποιο ταξίδι αναψυχής, για δουλειές όμως θα πάω σίγουρα 2-3 φορές Τασμανία και άλλες τόσες Αδελαϊδα.

Ελλάδα δεν προβλέπεται ούτε φέτος :(

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

piccolo_mondo

Member

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Γενικά όπως ανέφερα και σε άλλο τόπικ,για εξωτερικό σκέφτομαι την Ιταλία.Επίσης,θα ήθελα μέχρι το 2015 να έχω πάει Άμστερνταμ και Λονδίνο για να μπορώ επιτέλους να δώσω μιαν απάντηση στον Αγγελάκα κάθε φορά που με ρωτάει:haha::haha:

Απ την άλλη,σκέφτομαι πως θα ήταν καλή ιδέα μιας και είμαι φοιτήτρια και δε δουλεύω,δηλαδή το αποκλειστικό εισόδημα μου προέρχεται από την ΕΚμετάλλευση ΠΑτρικής ΠΕριουσίας,να μην κάνω κανένα ταξίδι εξωτερικού για το 2014 και να δώσω πόνο το 2015 ή ίσως απλά να ασχοληθώ με άλλα πράγματα που θέλω εδώ και καιρό,όπως να αγοράσω κάποια missing εξαρτήματα από κάτι ηλ.ντραμς που καβάτζωσα. Φυσικά σε μικρές (και μεγάλες) εκδρομές εντός Ελλάδας,δε θα πω όχι.

Triplover

Member
Στα σκαριά είναι μια εκδρομούλα 6-7 ημερών στο Λονδίνο για αρχές Απρίλη, ενώ είναι αρκετά πιθανή μια δεύτερη απόδραση είτε στην Πολωνία είτε Βαλκάνια (Βελιγράδι κ τριγύρω ή Ρουμανία).

• Like
Reactions: r@f

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ισπανία και Ρωσία είναι σίγουρες γιατί έχουν κλείσει ήδη, ολιγοήμερα πάντως. Αργότερα τουλάχιστον μια Κολομβία και ίσως λίγο Περού ή Δομ. Δημοκρατία και προς το τέλος του χρόνου ελπίζω να κάνω εκείνο το μεγάλο μακρινό που μου χρωστάω, προς Ωκεανία μεριά...

piccolo_mondo

Member
Εγω εχω κλεισει ενα ανοιξιατικο τετραημερο στην Ιρλανδια κ τιποτε αλλο προς το παρον.

Ο προορισμος που μου εχει κολλησει τον τελευταιο καιρο ειναι η Αιθιοπια (κοιλαδα Omo και Danakil). Δεν ξερω πως θα ειναι η κατασταση εκει σε 11-12 μηνες που θα ηθελα να παω κ αν θα παω τελικα..

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Εγω εκλεισα λιγο πριν βγει το 13 μια βδομαδα Κωνσταντινουπολη στα τελη Μαρτιου για να θεμελιωσω τουλαχιστον ενα εξωτερικο μεσα στο 14, αλλα απο κει και περα δυσκολα τα πραγματα..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Από εξωτερικό έχω κλείσει μία εβδομάδα Πολωνία για το τέλος Απριλίου (όπου θέλω να δω διάφορα ετερόκλητα μέρη). Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό, αλλά θέλω να προγραμματίσω με προσοχή, καθώς βασικό μου μέλημα είναι να καταφέρω να κάνω κάποιο "γκράντε" ταξίδι φέτος.

Στο εσωτερικό αναμένονται αρκετές μικρές και μεγαλύτερες εξορμήσεις, με στόχο να δώσω ιδιάιτερη βαρύτητα σε φυσιολατρικές δραστηριότητες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom