Iris_90
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο άγνωστο ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γιατί , σε νοιάζει ;;;
@LikeNoOther Εντάξει γούστα είναι αυτά . Εμένα οι εκπομπές του Δούση μου αρέσουν περισσότερο . Και του Ευτύχη καλές είναι . Δεν αντέχω τη φωνή του Θάνου Παπαδημητρίου ενώ έκανε ωραίες εκπομπές . Επίσης δε μπορώ τον Νίκο Κοκλώνη (πολύ τουπέ ρε παιδιά) . Την Ίνα Ταράντου τη βρίσκω αντιπαθητική και ψεύτικη . Η Μάγια Τσόκλη έκανε φοβερές εκπομπές . Όσο για τη Βανδή εντάξει , ούτε κλαίει , ούτε γελάει στη παρουσίαση . Πιο πολύ της πάει ο ρόλος της τραγουδίστριας .Προσωπικά τον Ευτύχη τον συμπαθώ παρότι ποτέ μα ποτέ δεν αναφέρεται σε νυχτερινή διασκέδαση σε οποιαδήποτε προορισμό. Ο Δούσης μου βγάζει μια αντιπάθεια, στις Εικόνες που έκανε πολλά χρόνια πριν δεν τον θυμόμουν έτσι. Η μπορεί εγώ να μην τα θυμάμαι καλά. Ο δε Θάνος Παπαδημητρίου δεν παλεύεται με τίποτα. Ενώ πάει σε ωραία και ενδιαφέροντα μέση, δεν αντέχω να τον ακούσω πάνω από 1-2 λεπτά. Celebrity Travel εξίσου αντιπαθητικό και στημένο με βλαχοσελέμπριτι, για Ίνα Ταράντου δεν έχω άποψη, Μάνεσης πολύ δήθεν, Τσόκλη αδιάφορη, Βανδή ουδέν σχόλιον...Αγαπημένος μου από ξένες εκπομπές ο μακαρίτης ο Anthony Bourdain.