ludovica
Member
Χθες στα Απίθανα ταξίδια με τρένο ο Φιλίπ είχε πάει στη Δανία και μιλούσε με κάτι χειμερινές κολυμβήτριες γυμνίστριες 60+ κούκλες όμως. Από χειμώνα όλες στις λίμνες και τις παραλίες κορίτσια.
Ενώ αν δεν ήταν κούκλες? Δεν το είδα. Μπορεί και να μην το εννοείς.Χθες στα Απίθανα ταξίδια με τρένο ο Φιλίπ είχε πάει στη Δανία και μιλούσε με κάτι χειμερινές κολυμβήτριες γυμνίστριες 60+ κούκλες όμως. Από χειμώνα όλες στις λίμνες και τις παραλίες κορίτσια.
Νομίζω για πλάκα το έγραψε.Ενώ αν δεν ήταν κούκλες? Δεν το είδα. Μπορεί και να μην το εννοείς.
Κατα καποιο τροπο "αναγκαστικα" βλεπω περιπου και εγω τον Δουση, αφου αυτον εχει η τηλεοραση στο σπιτι.Αγαπημένες μου ταξιδιωτικές εκπομπές είναι όλες οι εκπομπές του Τάσου Δούση και παλιά μου άρεσε το World Party ...
Καλά, δε βλέπεται αυτός. Στο ertflix (που είναι δωρεάν) έχει εξαιρετικές ταξιδιωτικές εκπομπές πάντως και ακόμη και η ΕΡΤ3 έχει πολλές καλές κι αυτόν με το τραίνοκαι την οικογένεια με το ιστιοπλοϊκό κάθε Κυριακή που πάει σε απίθανα μέρη, ο Δούσης κι ο Μπλέτσας παγκοσμίως πρέπει να είναι από τις χειρότερες "ταξιδιωτικές" εκπομπές.Κατα καποιο τροπο "αναγκαστικα" βλεπω περιπου και εγω τον Δουση, αφου αυτον εχει η τηλεοραση στο σπιτι.
Καποια μου αρεσουν αλλα αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Ειναι διαφημιστικη εκπομπη. Παει εκει αυτος τους λεει θα με κερασετε τα παντα για να δειξω το μαγαζι σας.
Προχθες ελεγε οτι πηγε καπου και εδωσε 7ευρω για δυο αυγα πρωινο, ενω εδω που ηρθαμε μας φεραν τα παντα.
Μα φυσικα θα σου φερουν τα παντα σε πολυ πλουσιες μεριδες, διαφημιση κανουν.
@orck Περισσότερο τη παρακολουθώ για να βλέπω τα τοπία , αλλά ok ...Κατα καποιο τροπο "αναγκαστικα" βλεπω περιπου και εγω τον Δουση, αφου αυτον εχει η τηλεοραση στο σπιτι.
Καποια μου αρεσουν αλλα αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Ειναι διαφημιστικη εκπομπη. Παει εκει αυτος τους λεει θα με κερασετε τα παντα για να δειξω το μαγαζι σας.
Προχθες ελεγε οτι πηγε καπου και εδωσε 7ευρω για δυο αυγα πρωινο, ενω εδω που ηρθαμε μας φεραν τα παντα.
Μα φυσικα θα σου φερουν τα παντα σε πολυ πλουσιες μεριδες, διαφημιση κανουν.