Iris_90
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο άγνωστο ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γιατί , σε νοιάζει ;;;
@JoanneKapa Όταν είπες Παρίσι χωρίς Άιφελ , Λονδίνο χωρίς London Eye και Κωνσταντινούπολη χωρίς να μπεις μέσα στην Αγία Σοφία ένιωσα πολύ άσχημα , αλλά έτσι είναι , όταν πάμε για 1η φορά σε έναν προορισμό δεν γίνεται να τα προλάβουμε και όλα ...Βιέννη:
Είχα βρει εισιτήριο για παράσταση στην όπερα όταν κλείσαμε τα αεροπορικά οπότε σκέφτηκα χαλαρή ότι θα το κλείσω αργότερα.. Μπουαχαχα.. Φυσικά δεν υπήρχε τίποτα όταν ξύπνησα. (ευτυχώς είχα ξαναπάει στο παρελθόν). Όσο είμαστε, λοιπόν, στη Βιέννη, λέω δεν μπορεί να μην δούμε έστω και μια παράσταση.. Οπότε βρίσκω μια στο Volkstheater (θέατρο του λαού) με εισιτήριο τύπου 5 ευρώ. Εμείς και άλλοι 20 ήμασταν μέσα, παρακολουθώντας μονόλογο στα γερμανικά.. Θεϊκό.
Βαρκελώνη:
Έμεινα 5 μήνες και δεν μπήκα ποτέ μέσα στη Sagrada Familia. Δεν το θεώρησα ποτε "απαραίτητο". Επίσης, δεν πήγα ποτέ Ανδαλουσία τότε, γιατί θεωρούσα ότι θέλω σίγουρα μια βδομάδα εκεί ενώ είχα στη διάθεσή μου πάντα Μαξ 3 μέρες..(τώρα απλά θα πήγαινα ένα σκ Γρανάδα, το επόμενο Σεβίλλη κλπ)
Ιερουσαλήμ:
Ήμασταν έξω από το λεωφορείο της γραμμής που θα μας πήγαινε Ραμάλα και δεν μπήκαμε ποτέ με τη φίλη μου γιατί φοβήθηκαμε... Τραγικό.
"Εννοείται" Βενετία χωρίς γόνδολα, Παρίσι χωρίς άιφελ, Λονδίνο χωρίς London eye, Κωνσταντινούπολη χωρίς να μπω μέσα στην Αγία Σοφία, Άμστερνταμ χωρίς μουσείο βαν Γκογκ, κ.α.