Σε νιωθω 100% το ιδιο εχω παθει και εγω με την Βουδαπεστη.εγω ειμαι στην τριτη φορα ακυρωσης και στο ιδιο διλλημα να μην ξαναψαχνω ειμαι και εγω .ισως ενας λογος παραπανω οτι την εχω ξαναεπισκεφτει και αλλες φορες και ισως υποσυνειδητα προτιμαω να παω καπου καινουρια ,μιας και λογω covid εχω πολυ καιρο να φυγω εξωτερικο.Έχω αλλάξει 4 φορές κάτι είσητηρια για Βιέννη λόγω covid/ lockdown κλπ την πέμπτη φορά βαρέθηκα να τα ξανά αλλάξω και έχασα τα είσητηρια.. δεν υπάρχει δικαιολογία..
Μεγαλη παγιδα αυτο ολοι πιστευω το λεμε αλλα ειναι και ενα κινητρο επιστροφης .Παντως για κάποιον ανεξήγητο λόγο είμαι συνήθως πεπεισμένη ότι κάποια στιγμή θα ξανά βρεθώ παντού, δεν ξέρω αλλά στα ταξίδια μου μάλλον είμαι υπερβολικά αισιόδοξη ή νομίζω πως είμαι αθάνατη, οπότε οπότε αφήνω κάτι που ήθελα να δω λέω πάντα "ε καλά μωρέ όταν ξανά έρθω " (ακόμα κι αν είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου)
Αν εκτός του Μπάντεν Μπάντεν νοσταλγείς και την Αστον Μάρτιν είμαι πολύ συγκινημένος που συνομιλώ με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων, ξέρετε.. έχω ένα μικρό αυθαίρετο στα Κιούρκα...Κατά τη διάρκεια του road trip μας στην Αλσατία- Μέλανα Δρυμό- Ρομαντική οδό ένα από τα μέρη που μείναμε ήταν ένα υπέροχο χωριουδάκι στα γερμανογαλλικά σύνορα κοντά στο Baden Baden που ήταν το ορμητήριο μας στην περιοχή. Τις 6 μέρες που μείναμε εκεί πήγαμε Στρασβούργο, Αλσατικά χωριά, Europa park, γυρίσαμε τον Μέλανα Δρυμό, Χαιδελβέργη και σε πολλά άλλα μέρη τριγύρω. Κάθε φορά που αναρτούσα στα social media κάτι από εκεί που μέναμε έβγαινε ως τοποθεσία το Baden Baden, που όμως εμείς ποτέ δεν είδαμε. 6 μέρες δίπλα στο Baden Baden και μόνο ένα βράδυ πήγαμε για spa στο caracalla spa αλλά ποτέ δεν πήγαμε να κάνουμε μια βόλτα μέσα στη πόλη. Τι να πω.
αν παω ποτε στο παρισι, εκτος απο π.χ. τον πυργο κλπ, με βλεπω να περιφερομαι ασκοπως, να σαβουρωνω γαλλικες μπαγκετες, καφεδες, προφιτερολ, και κρασια....Ούτε από ντροπή ρε παιδί μου και συ;
Θα πας στο Παρίσι και δε θα πας στο Λούβρο;