Εγώ πήγα Βουδαπέστη και δεν έφαγα Γκούλας
Βασικά μου δίνεις ιδέα να ανοίξω καινούργιο θέμα με τιτλο '' Τσιγκουνηδες και Ταξίδια''... Μπορώ να γράψω και story ίσως... χμμμ... Είναι πολλα δε ξέρω..Ακούστε τι άλλο θυμήθηκα : Είχα πάει στο Παρίσι και δεν έφαγα προφιτερόλ (βασικά η παρέα μου , η παρέα που είχα πάει τότε με αυτούς δεν ήθελε γιατί ήταν τσιγκούνηδες και ξινοί) ...
σοοκαριστικό!Αύγουστος 2016 στο δεύτερο ταξίδι μου ΗΠΑ, είχα κανονίσει κατά τη διαμονή μου στο Λας Βέγκας να πάω ημερήσια στο Grand Canyon..
Έλα όμως που είχα ένα διαολάκι στον ένα ώμο που με έτρωγε "που θα τρέχεις τώρα μες το καύσωνα; κ είναι κ μακριά..ταλαιπωρία..κάτσε δω να χαρείς τη χλίδα..μες το αιρ κοντισιον..άσε που έχεις υψοφοβία/ακροφοβία..δε θα το χαρείς.."
Το αγγελάκι στον άλλο ώμο έλεγε βέβαια "αφού το πλήρωσες πήγαινε κρίμα να μη το δεις" κ αυτό επικράτησε στο τέλος..
Ώσπου χτυπάει το τηλ στο δωμάτιό μου την μέρα της εκδρομής στις...5 τα ξημερώματα !! Κ ακούω "καλημέρα στις έξι (χαράματα) θα σας περιμένει το πούλμαν στο τάδε σημείο"...εγώ με τη τσίμπλα στο μάτι "oh I will not come" κ γυρίζω πλευρό..
Πάνε τ 80 ευρώπουλα που πλήρωσα (κ ήταν κ προσφορά) πάει κ η μοναδική ίσως ευκαιρία που είχα να δω αυτό το φοβερό θαύμα της φύσης..
Ακόμα κ σήμερα προσπαθώ να δικαιολογηθώ στον εαυτό μου μ όλα αυτά που ανέφερε ο διαολάκος πιο πάνω..αλλά δε ξέρω..μάλλον έκανα βλακεία..
Τώρα που το θυμήθηκα , θεωρείται ως ''ταξιδιωτική αμαρτία'' το γεγονός που δεν πρόλαβα να επισκεφτώ τη Τραστέβερε στη Ρώμη ;;;
@Hayate Χαίρομαι που σου δίνω ιδέες ...Βασικά μου δίνεις ιδέα να ανοίξω καινούργιο θέμα με τιτλο '' Τσιγκουνηδες και Ταξίδια''... Μπορώ να γράψω και story ίσως... χμμμ... Είναι πολλα δε ξέρω..