Aν εννοείς τον Γιώργο Ξένο σαν συνοδό-ξεναγό, συμφωνώ και επαυξάνωδεν ξέρω μήπως θεωρηθεί διαφήμιση?
μια φορα εχω ταξιδεψει, στην Αιγυπτο με πολυ γνωστο ταξιδιωτικο γραφειο
που αρχιζει απο πυ....
εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη και ο ξεναγος σουπερ!!!!!!
Πυγολαμπίδα; Πυροσβέστης; Πύραυλος; Πυογενής αμυγδαλίτιδα;δεν ξέρω μήπως θεωρηθεί διαφήμιση?
που αρχιζει απο πυ....
δεν ξέρω μήπως θεωρηθεί διαφήμιση?
που αρχιζει απο πυ....
Πυγολαμπίδα; Πυροσβέστης; Πύραυλος; Πυογενής αμυγδαλίτιδα;
ή μήπως πυξίδα? πυρετός?Πυγολαμπίδα; Πυροσβέστης; Πύραυλος; Πυογενής αμυγδαλίτιδα;
Αν ο Σπύρος ήταν ψηλός, πολύ λεπτός και αυτοσαρκαζόνταν για τη μύτη του, τότε λέμε για τον ίδιο άνθρωπο.... και δεν λέγεται Γιώργος... (το επίθετο όμως το βρήκα ... φτου μου , φτου μου)malysa ειχαμε τον Σπυρο, απλά τέλειος!!!
Αν ο Σπύρος ήταν ψηλός, πολύ λεπτός και αυτοσαρκαζόνταν για τη μύτη του, τότε λέμε για τον ίδιο άνθρωπο.... και δεν λέγεται Γιώργος... (το επίθετο όμως το βρήκα ... φτου μου , φτου μου)
Το κεντρικό νόημα πάντως από τη μέχρι τώρα κουβέντα είναι το εξής :
o αρχηγός-συνοδός (ίσως και ξεναγός μερικές φορές) είναι ο καθρέφτης ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου (καλός ή κακός.... αντιστοίχως ).
Το καλυτερο γραφειο εισαι εσυ.Μονο που πρεπει να ασχοληθεις λιγο.Η ποιοτητα θα ειναι αυτη που θα διαλεξεις και σε πολυ καλυτερη τιμη.Σε πολλους προορισμους μπορεις να επιλεξεις και ελληνοφωνο ξεναγο (ακομη και στην Κινα!!!!) αν εχεις προβλημα με τα αγγλικα.Γεια σας,
Θα ήθελα να μου προτείνετε ταξιδιωτικά γραφεία που έχετε χρησιμοποιήσει και έχετε μείνει ικανοποιημένοι. Κυρίως σε σχέση με τα πακέτα που προσφέρουν.