efiithaki
Member
Εγω που ενδιαφέρομαι για Βουδαπεστη-Βιεννη ποιο προτεινετε? ή ανάποδα ποιο να αποφύγω??
Το 2ο ερωτημα σου, ποιο γραφειο να αποφυγεις, θα απαντηθει ΜΟΝΟ με πμ, μιας και απαγορευονται τα αρνητικα σχολια για ταξιδιωτικα γραφεια.Εγω που ενδιαφέρομαι για Βουδαπεστη-Βιεννη ποιο προτεινετε? ή ανάποδα ποιο να αποφύγω??
Για Βιέννη & Βουδαπέστη (Ευρώπη γενικά), χλωμό το βλέπω να σου απαντήσουν. Όλοι μόνοι τους πηγαίνουν.Kαμιά βοήθεια κανείς?
προφανως ψαχνεις μεσες τιμες.... gogotravel θα σου ελεγα....Kαμιά βοήθεια κανείς?
Απ' ό,τι βλέπω στο site έχουν μείνει στο φθινόπωρο 2010...προφανως ψαχνεις μεσες τιμες.... gogotravel θα σου ελεγα....
Eπειδή παλαιότερα έχω ταξιδέψει με γκρουπ τέτοια περίοδο, γνωρίζω ότι αυτές τις μέρες σχεδόν όλα τα πρακτορεία βγάζουν κατάλογους.Δεν εχουν βγαλει ακομα καταλογους .ΤΗν ιδια απορια ειχα και γω περσι και μου ειχαν εξηγησει οτι πολλα πρακτορεια -οχι ολα βεβαια-βγαζουν τα χριστουγεννιατικα γυρω στα τελη Νοεμβρη.
Superior travel .....δοκιμασμένη λύση για Βιέννη .Εγω που ενδιαφέρομαι για Βουδαπεστη-Βιεννη ποιο προτεινετε? ή ανάποδα ποιο να αποφύγω??
Φίλε Χρήστο δε λέω ότι το superior δεν είναι καλό (μη φάει και καμία μήνυση ο defk) αλλά από προσωπική εμπειρία στη Βίεννη ήμουν με άλλο πρακτορείο στο Hilton και τα άτομα του γκρουπ του superior έπαιρναν πρωινό σε άλλη αίθουσα με μικρότερη ποικιλία από τους υπόλοιπους.Superior travel .....δοκιμασμένη λύση για Βιέννη .
Φίλε χρήστο σου το λεω εγω ο άλλος χρήστος .Φίλε Χρήστο δε λέω ότι το superior δεν είναι καλό (μη φάει και καμία μήνυση ο defk) αλλά από προσωπική εμπειρία στη Βίεννη ήμουν με άλλο πρακτορείο στο Hilton και τα άτομα του γκρουπ του superior έπαιρναν πρωινό σε άλλη αίθουσα με μικρότερη ποικιλία από τους υπόλοιπους.
Εγώ νομίζω ότι αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος που θα πάει με γκρουπ στη Βίεννη είναι να ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής και όχι τσάρτερ (όπου οι αλλαγές της ώρας είναι συχνές) και σε ώρες που τον εξυπηρετούν. Οι τιμές και οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πάνω κάτω ίδιες.
Eτος 2006 έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο με σένα την πρώτη μέρα πήραμε κατά λάθος πρωινό στην αίθουσα του superior, το οποίο ήταν πλούσιο, αλλά με λιγότερη ποικιλία από τους υπόλοιπους πέλάτες.Φίλε χρήστο σου το λεω εγω ο άλλος χρήστος .
ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα δεν ειχαμε
μειναμε στο Hilton stadtpark και τα πλούσια πρωινά μας ειχαμε
και πολύ καλός ξεναγός και το πούλμαν ηταν 24ωρες εξω απο το ξενοδοχείο μονο για το δικο μας ξενοδοχείο και επειδη η Βιέννη ειναι και μικρή πόλη οι ξεναγήσεις μεχρι 12-13 μμ τελείωναν οπότε μετά εκανες το πρόγραμμα σου για τα επιπλέον .
Να σκεφτεις οτι τοτε δεν ειχα καμια επαφή με το forum
σημερα που ειμαι λιγο πιο γεματος απο γνώσεις και τα ξαναθυμάμαι περάσαμε παρα πολύ καλά και γιαυτο πρότεινα το γραφειο
Εννοειται οτι πήγαμε με charter σε βολικές ωρες με ( aegean ..τοτε δεν το ειχε καν σαν δρομολόγιο ).
Αν με ρωτησεις τωρα αν θα πήγαινα στην Βιέννη με group θα σου έλεγα σαφεστατα ΟΧΙ γιατι ειναι τόσο μικρή πόλη που την γυρνας έυκολα και γρήγορα ,αλλά αυτο ειναι άλλη κουβέντα
Και μια και πλησιάζουν και οι γιορτές τι καλύτερο απο στολισμένη Βιέννη