• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ταξιδια- παραθυρο σε προηγουμενες ζωες

Genovefa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ, Ταιλανδη, Ιρλανδια
Σιγουρα δεν πιστευουν ολη σε προηγουμενες ζωες και σε deja vu AΛΛΑ επειδη ολοι ειστε πολυταξιδεμενοι αναρωτιεμαι, ποια ηταν αυτη η χωρα η το μερος που σας φανηκε τοσο γνωστο?Που νιωσατε σαν να γυρναγατε σπιτι η πως γνωριζατε το δρομο και τα τοπια?Η ακομα ποιο ειναι το μερος που αγαπατε τοσο σαν να το "θυμαστε απο παλια" ειτε εχετε παει ειτε οχι?

Clemence

Member
Η Αγγλία! Ήξερα από πολύ μικρή ότι θα ένοιωθα σαν στο σπίτι μου εκεί και όσο περνούσαν τα χρόνια και δεν κατάφερνα να πάω τόσο η αίσθηση αυτή γινόταν πιο έντονη. Όταν τελικά πήγα τελειώνοντας το πανεπιστήμιο ένοιωσα σαν να ήμουν εκεί για χρόνια (σε μια άλλη ζωή ίσως, το σκέφτηκα πολλές φορές αυτό). Κάθε φορά που την επισκέπτομαι, ποτέ δε νοιώθω ότι πάω αλλά ότι επιστρέφω. Το περίεργο είναι ότι όποτε επιστρέφω στην Ιταλία που έχω ζήσει για αρκετά χρόνια, νοιώθω φυσικά ότι επιστρέφω σε μια δεύτερη πατρίδα, αλλά ποτέ όπως νοιώθω για την αγγλία. Δύσκολο να το καταλάβει κανείς αυτό αλλά φαίνεται πως κάποια πράγματα προϋπάρχουν μέσα μας και δεν εξηγούνται με τη λογική.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.755
Μέλη
39.493
Νεότερο μέλος
Ntolias

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom