• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιάρα ψυχή

jjimakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Αγαπητοί συνταξιδιώτες & συνταξιδιώτισσες καλημέρα, καλή χρόνια με ακόμα καλύτερα ταξίδια.
Αναζητώντας την πολυπόθητη άρση της Βίζας για Η.Π.Α., ψάχνοντας πληροφορίες για το επόμενο ταξίδι μου, η τύχη μου χαμογέλασε!
Ανακάλυψα το Forum των Ελλήνων ταξιδιωτών, μια πραγματικά όμορφη, ζωντανή και ταξιδιάρικη παρέα. Το ταξίδι δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, είναι λόγος ύπαρξης, είναι πάθος, είναι αυτογνωσία, αναζήτηση και γνώση.
Στο τελευταίο μου ταξίδι πραγματοποίησα μια μεγάλη μου επιθυμία. Είχα την ευλογία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και τόπους, ταξιδεύοντας και στις 5 ηπείρους. Ταξίδι ονειρικό αφού επισκέφτηκα την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Χονγκ Κονγκ. Με δυσκολία, είναι αλήθεια, επέστρεψα στα αγαπημένα πάτρια εδάφη. Έχουν περάσει σχεδόν 40 ημέρες από τότε…είναι ήδη πολλές, η ανάγκη για νέες εξερευνήσεις είναι ανείπωτη…
Εύχομαι σε όλους σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Το ωραιότερο τραγούδι που 'χω ακούσει
το είπε ένας καπετάνιος πριν πεθάνει:
"το πιο ωραίο
το πιο ωραίο
το πιο ωραίο είναι το επόμενο λιμάνι"

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Αγαπητοί συνταξιδιώτες & συνταξιδιώτισσες καλημέρα, καλή χρόνια με ακόμα καλύτερα ταξίδια.
Αναζητώντας την πολυπόθητη άρση της Βίζας για Η.Π.Α., ψάχνοντας πληροφορίες για το επόμενο ταξίδι μου, η τύχη μου χαμογέλασε!
Ανακάλυψα το Forum των Ελλήνων ταξιδιωτών, μια πραγματικά όμορφη, ζωντανή και ταξιδιάρικη παρέα. Το ταξίδι δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, είναι λόγος ύπαρξης, είναι πάθος, είναι αυτογνωσία, αναζήτηση και γνώση.
Στο τελευταίο μου ταξίδι πραγματοποίησα μια μεγάλη μου επιθυμία. Είχα την ευλογία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και τόπους, ταξιδεύοντας και στις 5 ηπείρους. Ταξίδι ονειρικό αφού επισκέφτηκα την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Χονγκ Κονγκ. Με δυσκολία, είναι αλήθεια, επέστρεψα στα αγαπημένα πάτρια εδάφη. Έχουν περάσει σχεδόν 40 ημέρες από τότε…είναι ήδη πολλές, η ανάγκη για νέες εξερευνήσεις είναι ανείπωτη…
Εύχομαι σε όλους σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Το ωραιότερο τραγούδι που 'χω ακούσει
το είπε ένας καπετάνιος πριν πεθάνει:
"το πιο ωραίο
το πιο ωραίο
το πιο ωραίο είναι το επόμενο λιμάνι"
Καλώς ήρθες!

Οπότε μπορέσεις γράψε μερικές πληροφορίες γιά τό ταξίδι σου.

Last edited by a moderator:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: jjimakos !

Εδώ είμαστε να μοιραστείς το ταξίδι σου, μια και είναι όνειρο πολλών από μας, οι προορισμοί που επισκέφθηκες...:)

Σ΄ευχαριστούμε για τις ευχές...και σ΄εσένα καλή χρονιά, με νέες, υπέροχες ταξιδιωτικές εμπειρίες !:D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!τι ταξίδι υπερπαραγωγή ήταν αυτό που έκανες!
δεν αρχίζεις σιγά-σιγά να γράφεις καμιά ιστορία...;
καλή συνέχεια στις περιπλανήσεις σου!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες! Στο μεταταξιδιωτικο σοκ βοηθαει πολυ η αφηγηση των εμπειριων που εζησες. Οποτε εχεις τη διαθεση εμεις θα χαρουμε να σε διαβασουμε.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. καλως ηλθες..θαχουμε υλικο πολυ απο οτι φαινεται για διαβασμα...:clap:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Τέτοια διαβάζω και αισθάνομαι οτι δεν έχω βγει καν από το σπίτι μου...καλώς ήρθες!Πρέπει όμως να μας ταξιδέψεις και μας...ξεκίνα λοιπόν!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
νομιζω οτι εχεις πολλα να μας πεις στην σημερινη συναντηση!καλως ορισες!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Kαλως ηρθες και καλη χρονια..Παντα τετοια!!Περιμενουμε καμια ιστοριουλα για τα μαγικα μερη που επισκεφτηκες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα