Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
ή οταν εχεις το διλημα: γαμπρος ή μακαριτης?Με Egypt Air πετάς μόνον όταν σου δίνει προσφορά με χρήματα λιγότερα των 100 ευρώ.
ή οταν εχεις το διλημα: γαμπρος ή μακαριτης?Με Egypt Air πετάς μόνον όταν σου δίνει προσφορά με χρήματα λιγότερα των 100 ευρώ.
Αμα δε πας εισαι τρελος......σοβαρα.....θα σε πνιξω...Με έχει προσκαλέσει μια φίλη για το καλοκαίρι, μιας που θα έχει σπίτι στην Ινδία, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.
Με έχουν τρομάξει οι φίλοι κι οι γνωστοί. Αν πάω, θα πάω ανεξάρτητος και χωρίς κάποια προκανονισμένη διαμονή. Πιστεύετε, οι γνώστες, ότι θα έχω πρόβλημα;
Επίσης, θα εξαρτηθούν όλα και από τα αεροπορικά. Αν είναι πολύ ακριβά... δεν βγαίνω! Ποιά είναι τα πιο φθηνά που κυκλοφορούν στην αγορά; Από Θεσσαλονίκη/Αθήνα.
440?! Σοβαρά?! Από Αθήνα για πού; Δελχί;Αμα δε πας εισαι τρελος......σοβαρα.....θα σε πνιξω...
αυτη τη στιγμη βρισκεις και με 440-480 με Turkish και Aeroflot απο αθηνα, τα κοιταω καθε μερα η καημενη ή καμμενη ....
εκει μη το σκεφτεσαι 8α φας λιγοτερα απο οσα 8α ετρωγες για διακοπες σε ενα νησακι....
κοιτα βρε σε κανα site....εγω δε 8α ταξιδεψω,απλα τα κοιταω επειδη ονειρευομαι μια εξορμηση προς τα εκει440?! Σοβαρά?! Από Αθήνα για πού; Δελχί;
Βρε λες...
Εσύ θα ταξιδέψεις μόνη?
Το ίδιο και εγώ.Κανένα απολύτως πρόβλημα με τα ATM και τις αναλήψεις.2. ΑΤΜ
ΑΤΜ πάλι εγώ δεν είχα την ίδια εμπειρία με άλλα μέλη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να βρώ ΑΤΜ.
Ουτε εμεις ειχαμε προβλημα να βρουμε ΑΤΜ. Το προβλημα μας ηταν να δουλευει κιολας η να εχει χρηματα. Αυτο ηταν που δεν ηταν καθολου δεδομενο. Ορισμενα ΑΤΜ ινδικων τραπεζων εδιναν οντως πολυ χαμηλο οριο, δηλαδη 10.000 ρουπιες και χρεωναν πολυ υψηλο κοστος μετατροπης: στην περιπτωση που το οριο ηταν χαμηλο, στις 10.000 ρουπιες, εβγαινε περιπου στο 8%, πραγμα εξωφρενικο. Οταν το οριο μετατροπης ηταν υψηλοτερο το ποσο αυτο το οποιο ηταν το ιδιο -προφανως ηταν ενα ποσο κατ' αποκοπη σε καθε συναλλαγη ανεξαρτητως χρηματικου οριου- επεφτε ποσοστιαια, οποτε και ηταν πλεον ενα λογικο κοστος. Επομενως λιγη προσοχη στο τι ποσο μπορειτε να αλλαξετε στο καθε ΑΤΜ-δεν ειναι ολα ιδια.2. ΑΤΜ
ΑΤΜ πάλι εγώ δεν είχα την ίδια εμπειρία με άλλα μέλη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να βρώ ΑΤΜ. Οκ ακόμα και σε αεροδρόμια δεν έχεις αντίστοιχο αριθμό ΑΤΜ με την Ευρώπη αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρούμε. Δεν είδαμε χρεώσεις στη κάρτα ανάληψης από την Ινδική πλευρά. Πρόσεχε μόνο γιατί τα ΑΤΜ στην Ινδία έχουν ένα αρκετά χαμηλό όριο (10,000 Rs αν δεν κάνω λάθος).