galat
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Ευχαρίστως, το πιό εύκολο, ένα flash-άκι και έγινε η δουλειά.
ΑμήνΕυχαρίστως, το πιό εύκολο, ένα flash-άκι και έγινε η δουλειά.
Aναμένουμε τη δυναμική συμμετοχή σουΕ, πού πάτε χωρίς εμένα;;;
προς Bahari : Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όπως είπε και ο hydronetta "Aναμένουμε τη δυναμική συμμετοχή σου" ή για να το πούμε και μουσικά "έλα στην παρέα μας φαντάρε..." (με τις απαραίτητες αλλαγές στον στίχο λόγω φύλου)galat, συγχαρητήρια για το θέμα Οι "μουσικές του κόσμου" είναι τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο μου είδος μουσικής και χαίρομαι που αρέσουν και σε άλλους.
προς hydronetta : Συμφωνώ απολύτως. Άλλωστε αυτή ήταν και η δικιά μου αρχική σκέψη. Δεν την ακολούθησα, γιατί μου φάνηκε κάπως πολύπλοκη και όχι απόλυτα κατανοητή η διαδικασία μεταλλαγής του γκρούπ σε forum. Ενώ αναφέρεται ότι μετά τα 5 μέλη το γκρούπ μετεξελίσσεται σε φόρουμ, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολυπληθή γκρούπ που δεν διαθέτουν φόρουμ (π.χ. ελληνικά νησιά με 33 μέλη). Σίγουρα όμως το φόρουμ θα ήταν πολύ καλύτερη οργάνωση του θέματος. Εκεί θα μπορούσε να ταξινομηθεί η μουσική ανά περιοχές ή είδος και να υπάρχουν και ξεχωριστό θέμα με χώρους, που ακούσαμε ωραίες μουσικές στις διάφορες πόλεις, που επισκεφτήκαμε, έτσι ώστε να λειτουργεί σαν ένας εξειδικευμένος οδηγός.Aναμένουμε τη δυναμική συμμετοχή σου
Θα φτιάξουμε γκρουπ μου φαίνεται να ανταλάσσουμε μουσικές
προς pigi_dikaiou : Ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια, πάρε μέρος και συ με τις δικές σου αγαπημένες μουσικές.Μπραβο σας!!!!!Ειχα μια χαρα ξυπνημα με τις μουσικες σας τις θεικες!!!!
Κάνε μια αντιγραφή στο linkΕγω πάλι λατρεύω την jazz, συγκεκριμένα ένα γκρουπ 9 Αφρικανών με χάλκινα με έχει κερδίσει τον τελευταίο καιρό!!
Οι Hypnotic Brass Ensemble για οποιον ενδιαφερεται ας ακουσει απο youtube, διότι θεωρτώ αδύνατο να αναρτησω συνδεσμο(καθότι ασχετη.....)