• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδευοντας τα χρονια της χουντας

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Διαβατήριο που είχε εκδοθεί μάλλον το 1973 και αν θυμάμαι καλά ήταν μπλε σκούρο με το πουλί της χούντας, είχα κι εγώ. Δε χρησιμοποιήθηκε όμως ποτέ. Κάπου το έχω φυλάξει, αλλά πού? :roll:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Διαβατήριο που είχε εκδοθεί μάλλον το 1973 και αν θυμάμαι καλά ήταν μπλε σκούρο με το πουλί της χούντας, είχα κι εγώ. Δε χρησιμοποιήθηκε όμως ποτέ. Κάπου το έχω φυλάξει, αλλά πού? :roll:
Αυτο ηταν ενα ποστ με σεξυ στοιχεια... Αν εδιναν σε καποιον τις bold λεξεις δεν νομιζω να εγραφε αναλογει παραγραφο.

stratis

Member
Μπορώ να πω ότι απο μερικά post έμαθα πράγματα που σε τόσα χρόνια σχολείο και τώρα πανεπιστήμιο ποτέ δεν έμαθα..και επειδή πιστεύω ότι είναι από τα ομορφότερα thread που έχω διαβάσει στο internet οι παλιοί συνεχίστε να μιλάτε..

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτο ηταν ενα ποστ με σεξυ στοιχεια... Αν εδιναν σε καποιον τις bold λεξεις δεν νομιζω να εγραφε αναλογει παραγραφο.
Tripakia, νομίζω ότι μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις τέτοιο συνειρμό. :roll:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλύτερα Χούντα του Παπαδόπουλου παρά χούντα (ολιγαρχία) του τριακοσίων.
και έλεγα και εγω ετσι ωραια και πολιτισμενα θα κυλησει αυτο το τόπικ ;)

μαλτακια βγαίνεις ......:lol:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
και εμένα το πρώτο διαβατήριο μου είχε πουλάκι απέξω, άλλα δε είχε κορώνα

aupload.wikimedia.org_wikipedia_commons_4_45_Polish_passport_cover_before_1990.jpg

stratis

Member
καλύτερα Χούντα του Παπαδόπουλου παρά χούντα (ολιγαρχία) του τριακοσίων.
Ρε σεις μην χαθεί το νόημα του thread και το κλείσουν...σταματήστε το τώρα που είναι νωρίς..

ΥΓ: φίλε μου στην Χούντα αυτήν την στιγμή αν έγραφες -αν υπήρχε ιντερνετ- την αρνητική γνώμη σου για το καθεστώς,τώρα ίσως βρισκόσουν πίσω απο το Μέγαρο Μουσικής.. γιαυτό μην λέμε οτι θέλουμε..

DeMiNiO21r

Banned
Ρε σεις μην χαθεί το νόημα του thread και το κλείσουν...σταματήστε το τώρα που είναι νωρίς..

ΥΓ: φίλε μου στην Χούντα αυτήν την στιγμή αν έγραφες -αν υπήρχε ιντερνετ- την αρνητική γνώμη σου για το καθεστώς,τώρα ίσως βρισκόσουν πίσω απο το Μέγαρο Μουσικής.. γιαυτό μην λέμε οτι θέλουμε..
σαν τον πάτερ παστίτσιο ένα πράμα ε ; (εννοήτε ότι δεν είμαι υπέρ του)

DeMiNiO21r

Banned
3.000+ από την χούντα των τελευταίων 2-3 χρόνων ταξίδεψαν στον Άγιο Πέτρο.
αυτό και τέλος. ούτε χουντικός - ούτε συριζικός είμαι, είμαι ένας απλός ελεύθερος ταξιδευτής.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα