• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδι τον Απρίλιο!!!

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τελικά έκλεισα με Air France για Μόντρεαλ μέσω Παρισιού όπου στο πήγαινε θα έχω αναμονή γύρω στις 9 ώρες!!! Το οποίο σημαίνει βόλτα στην πόλη μόνοσ μου αλλά δεν πειράζει καθόλου.

Μήπως ξέρετε αν επειδή η ανταπόκριση είναι τόσες ώρες πρέπει να πάρω την βαλίτσα μζί μου. (Η κράτηση είναι σε ένα εισιτήριο και στο aller και στο retour). H τιμή για την ιστορία είναι στα 622 ευρώ.

dimivam

Member
Όχι, δεν είναι απαραίτητο, θεωρείται connection flight, αν είναι λιγότερη από 24 ώρες η ενδιάμεση στάση.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εδώ να σημειώσω πόσο τυχερός και άτυχος ήμουν γιατί μόνο στις πτήσεις από Παρίσι για Μόντρεαλ και από Μόντρεαλ για Παρίσι η Air France σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις θέση (από Αθήνα για Παρίσι και Παρίσι-Αθήνα δεν μου έβγαλε επιλογή) δεν βρήκα παράθυρο αλλά δεν με νοιάζει και τρελά μιας και θα είναι βράδυ και θα ρίξω κάτι πολύ ξεγυρισμένους ύπνους. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί Μόντρεαλ-Παρίσι βρήκα την τελευταία διαθέσιμη θέση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom