Γερμανία Ταξίδι στο Μόναχο

mitsakos

Member
Εκτός από τα υπόγεια, στο δρόμο πχ με πάρκομετρο δεν έχει; Έχει τίποτα γραμμές κάτω; Κ βασικά αν έχει πως πληρώνω; Έχει ονλινε; Με κέρματα; Με κάρτα;

messinia3

Member
Καλησπέρα στην παρέα,

Ετοιμάζοντας πλέον βαλίτσες κάποιες τελευταίες απορίες μήπως και κάποιος μπορέσει να βοηθήσει.

Τι θα προτείνατε για μεταφορά 4μελούς οικογένειας από αεροδρόμιο Μονάχου προς Premier Inn Munich City Zentrum?

Είναι έυκολο με S-Bahn, γιατί δυσκολεύομαι πολύ να βρω άκρη ή βολεύει να πάρουμε Uber taxi?

Υποθέτω και τα taxi τους δέχονται πιστωτικές.

Και για εκδρομή σε Νυρεμβέργη προτείνετε να το κάνουμε με τρένο (υπαρχει κάποια οικογενειακή έκπτωση) ή να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για μία ημέρα?

Αν κάποιος έχει μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο συμφέρει να προσθέσω πρωινό η θα βρούμε επιλογές οικονομικότερες τριγύρω. Γενικά όποιος έχει διάθεση για last minute προτάσεις θα το εκτιμούσα, αφού δεν έχουμε ξαναπάει και δυστυχώς δεν κατάφερα να συλλέξω και πολλές πληροφορίες από προηγούμενα post άλλων συμφορουμιτών για το πως ακριβώς θα οργανώσουμε την τετραήμερη διαμονή μας.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Για τη μεταφορά βολεύει απίστευτα το S-Bahn σε πάει στο 5λεπτο περπατημα από το ξενοδοχείο.Κανενα μπέρδεμα αλήθεια.....Αναφέρω το περπάτημα γιατί θα είστε οικογένεια και δε ξέρω τι αποσκευές εχετε και σε τι ηλικία είναι τα παιδια..

Κατεβάστε το app Citymapper βοηθά πολυ

messinia3

Member
Για τη μεταφορά βολεύει απίστευτα το S-Bahn σε πάει στο 5λεπτο περπατημα από το ξενοδοχείο.Κανενα μπέρδεμα αλήθεια.....Αναφέρω το περπάτημα γιατί θα είστε οικογένεια και δε ξέρω τι αποσκευές εχετε και σε τι ηλικία είναι τα παιδια..

Κατεβάστε το app Citymapper βοηθά πολυ
Καλησπέρα,

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω ήδη το citymapper από προηγούμενη εξόρμηση σε Λονδίνο. Απλά το site τους για τις συγκοινωνίες είναι λίγο δύσχρηστο για να μπορέσω να καταλάβω πως θα μπορούσα να εκδώσω εκ των προτέρων εισητήρια για τη μεταφορά προς και από αεροδρόμιο, σε ποια στάση να κατέβω και πως θα βγάλω αυτά τα daily tickets για τις μεταφορές εντός πόλης και για τους 4 μας.
Τα παιδιά είναι ηλικίας 9 και 12 ετών και μαθημένα στο περπάτημα στο εξωτερικό. Οκ ναι με βαλίτσες θα είναι σαφώς πιο δύσκολο αλλά το uber πάει στα 70 ευρώ, με s-bahn τα μισά.
Πρωινό κανείς έχει πάρει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, Αγγλία πάντα κλείνουμε (λόγω kids eat free), αλλά μου φαίνονται κάπως πολλά τα 36 ευρώ την ημέρα για τους 2 ενήλικες.
Κάνα άλλο tip τι να δούμε (ελπίζω να μη μας τα χαλάσει πολύ ο καιρός), φάμε, κλπ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.669
Νεότερο μέλος
Jeff burg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom