panlek30
Member
Δεν θα έχετε κανένα θέμα. Και έμεις περίπου τόσα είχαμε χαλάσει. 500€ (για όδηγό, rafting & snorkeling) και αλλα 600€ πλουσιοπάροχα με καλό φαγητο, επισκεψη σε φάρμες καφέ, εισόδους, χορούς κτλ. Η περίοδος που είχαμε παει εμείς ήταν 1/5 - 7/5. Θεωρητικά είμασταν σε dry season αλλά όλο και κάτι έριχνε. Δεν μας επιρρέασε ούτε μας χάλασε όμως σε κάτι! Και τις δραστηριότητες κάναμε και τα μπανάκια μας μια χαρά. Σε ότι αφορά την θερμοκρασία είναι σχεδόν σταθερή όλο το χρόνο.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιααα!
Nicklou τα 1000€ τα αναφερω χωρις τη διαμονη μεσα, μονο για να περασουμε στο νησι. Σίγουρα θα χρειαστουμε οδηγο πιυανως για όλες τις μερες στο νησί και τα εξοδα αυτα θα αφαιρεθουν απο το χιλιαρικο :Ρ. Απλα σε αυτο το σημειο να πω οτι ειμαι εξαιρετικα δυσκολη με το θεμα του φαγητου, δεν τρωω κρεας γενικα δε μ αρεσει και οι επιλογές μου ειναι φουλ περιορισμενες γιατι δε μου αρεσουν πολλα πράγματα. Οποτε ειδικα εξωτερικο προτιμω να φαω καποια μακαροναδα, καμια πιτσα, σαντουιτς κλπ. Με λιγα λογια εξωτερικο θα φαω απλα για να εχω ενέργεια και να μην πειναω. Οποτε στο κομματι του φαγητου σιγουρα δεν θα χαλασουμε πολλα λεφτα, το αντιθετο.
Ρωταω για τα 1000€ αν θεωρειτε οτι επαρκουν για να κανουμε πραγματα στο νησι (οχι εκδρομες εκτος νησιου ή κατι τρελο) γιατι ειμαστε φοιτητές και δεν ξερω αν μπορούμε να διαθεσουμε περισσοτερα απ αυτα και ειμαστε στο σημειο που μεσα στις επομενες μερες θελουμε να κλεισουμε τα αεροπορικα. Μην βρεθουμε προ εκπληξεως δηλαδη :Ρ
Και κατι ακομα, αρχες απριλιου ειναι καλη περιοδος;;;;