Ηνωμένο Βασίλειο Ταξίδι στο Λονδίνο

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
να ρωτησω για την travelcard μόνο σε σχεση με μικρα παιδια κάτω των 10 τι iσχύει και τι σε σχέση με oyster card .
καθε χρονο στο λονδινο χρησιμοποιω travelcard.τη τελευταια φορα στο μετρο στο φουλαμ ρωτησα τον υπαλληλπ και μου ειπε οτι με συμφερει ημερησια.

για τα παιδια χρηστο οτι εγραψα και παραπανω...κατω απο 10-12 δε θυμαμαι ειναι free.μεχρι τα 16 πληρωνουν μια λιρα.ισως απο φετος κατι παραπανω.οι μεγαλοι 7 λιρες.
γενικα το λονδρεζικο μετρο ειναι φτηνο κατα τη γνωμη μου με τις oyster και τις ημερησιες.

XRISTOS71

Member
καθε χρονο στο λονδινο χρησιμοποιω travelcard.τη τελευταια φορα στο μετρο στο φουλαμ ρωτησα τον υπαλληλπ και μου ειπε οτι με συμφερει ημερησια.

για τα παιδια χρηστο οτι εγραψα και παραπανω...κατω απο 10-12 δε θυμαμαι ειναι free.μεχρι τα 16 πληρωνουν μια λιρα.ισως απο φετος κατι παραπανω.οι μεγαλοι 7 λιρες.
γενικα το λονδρεζικο μετρο ειναι φτηνο κατα τη γνωμη μου με τις oyster και τις ημερησιες.

είσαι σίγουρος για το κατω των 10 δεν πληρώνουν καθόλου στα μεσα μαζ. μετ.
φετος θα παρω και την μικρη μαζι γαιυτό ρωταω ...περσυ είχα βγαλει 2 oyster για μας

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
είσαι σίγουρος για το κατω των 10 δεν πληρώνουν καθόλου στα μεσα μαζ. μετ.
φετος θα παρω και την μικρη μαζι γαιυτό ρωταω ...περσυ είχα βγαλει 2 oyster για μας
ναι σιγουρος.
εχω παρει τον μικρο 2 φορες λονδινο και τωρα η τριτη. δεν πληρωσα ποτε .φετος ειναι 9

EDIT
εψαξα μη βρω καμια ημερησια απο περσυ αλλα τιποτα για να στη ποσταρα...

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Θα καθίσω το βράδυ να τα μελετήσω αναλυτικά αυτά που έχετε γράψει εδώ.

Πάντως πιο κάτω από τα 128ευρώ της easyjet δεν νομίζω να βρω.

Ευχαριστώ !!!!

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Καλα βρε mio αυτο ειναι μακρυα... που τον στελενεις τον ανθρωπο!

Από Λονδίνο δεν ξέρω τίποτα.

Είναι τόσο μακρυά από το κέντρο;

Όσον αφορά το ξενοδοχείο που μου αναφέρατε πάει στις 275 λίρες για 3 βραδιές.

Ακριβό ε;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Από Λονδίνο δεν ξέρω τίποτα.

Είναι τόσο μακρυά από το κέντρο;

Όσον αφορά το ξενοδοχείο που μου αναφέρατε πάει στις 275 λίρες για 3 βραδιές.

Ακριβό ε;
Οχι δεν ειναι ακριβο οταν μιλας για Λονδινο!! Ναι ειναι μακρια αυτο που προτεινει ο mio και δεν θα το συνιστουσα για καποιον που πηγαινει πρωτη φορα και για τοσο λιγο χρονικο διαστημα. δες το παρακατω εβαλα τις ημερομηνιες σε αυτο που εχω μεινει και ειναι αρκετα κοντα στο κεντρο και διπλα σε 2 στασεις μετρο σε πρασινη(paddigton) και σε κοκκινη(lancaster) γραμμη πολυ κοντα στο Hyde Park. Βγαινει γυρω στα 95 ευρω το δικλινο, αρκετα καλη τιμη αν σκεφτεις οτι ειναι δυσκολο να βρεις κατω απο 100 ευρω
http://www.booking.com/hotel/gb/rud...eckout_monthday=15&checkout_year_month=2010-2

hellasman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
ibis London Wembley

South Way, Wembley
Brent, London, HA9 6BA
Ηνωμένο Βασίλειο

Άφιξη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010, check in μετά 12:00 Αναχώρηση Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, check out πριν 12:00 Αριθμός Δωματίων / Ατόμων 1 δωμάτιο Συνολική τιμή £ 180,00 Δωμάτιο 1 - Δωμάτιο για 1 έως 2 άτομα

XRISTOS71

Member
ibis London Wembley

South Way, Wembley
Brent, London, HA9 6BA
Ηνωμένο Βασίλειο

Άφιξη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010, check in μετά 12:00 Αναχώρηση Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, check out πριν 12:00 Αριθμός Δωματίων / Ατόμων 1 δωμάτιο Συνολική τιμή £ 180,00 Δωμάτιο 1 - Δωμάτιο για 1 έως 2 άτομα

τσάμπα πράγμα αλλά κομματάκι μακρυά πιστέυω για κάποιον που πάει για τόσο λίγο στο λονδίνο

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ναι βρε παιδια για πρωτη φορα ειναι κριμα να μην ειναι ο αλλος κοντα στο κεντρο! μεχρι να μαθει πως θα κινηθει παει περασαν οι μερες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom