οχι κεντρο δεν θεωρειται η national gallery. Kεντρο θεωρειται η oxford street , και οι παραπλευρες οδοι, το piccadilly circus..Κεντρο θεωρειται η πλατεια που βρισκεται η νασιοναλ γκαλερι,αλλα το κεντρο ειναι τεραστιο.απο εκει εισαι 2,5-3 χμ
Και επιπλεον η αποσταση ξεπερνα τα 4 χιλιομετρα ή ειναι καπου εκει κοντα για τα πιο κοντινα σημεια του σημεια του κεντρου και με συγκοινωνια χρειαζεσαι περιπου 20-30 λεπτα (συνυπολογιζοντας τις αλλαγες σε γραμμες) για να βρεθεις κεντρο.οχι κεντρο δεν θεωρειται η national gallery. Kεντρο θεωρειται η oxford street , και οι παραπλευρες οδοι, το piccadilly circus..
Γιατι δεν μας ειπες απο την αρχη πως εισαι η κοπελια του παρακατω βιντεο;βρε παιδιά να κάνω μία χαζή ερώτηση και συγγνώμη δηλαδή.Όταν μιλάμε για κέντρο του Λονδίνου εννοούμε εκέι που βρίσκεται το big ben?Γιατί αν ναι από google earth που μέτρησα απόσταση από noxton hotel μεχρι big ben μου το βγάζει γύρω στα 4,5km.άρα δεν είναι μεγάλη απόσταση και περπατιέται;
ευχαριστώ!!!!!
ευαγγελια αν παρεις ως κεντρο την αρχη της oxford(marble arch) τοτε και παλι απεχεις πχ απο covent garden 2,5 km...Πανω απ την oxford τι εχει δηλαδη που να τη θεωρουμε κεντρο?Aσε που η oxford street ειναι οτι πιο παρακμιακο ειδα στο Λονδινο...oλα ειναι σχετικα σε μια τετοια πρωτευουσα που το κεντρο της ειναι μεγαλο..εγω προτεινα στα παιδια ,τα οποια δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να δωσουν μια 300 λιρες τη βραδια για να μεινουν σ ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο,ενα καλο value for money concept hotel στο οποιο εχω μεινει...
Χρηστο διαφωνω. Πολυ δυσκολο ναι, αστειο οχι.Eίναι εντελώς αστείο να ψάχνει κάποιος να βρει οικονομικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου μέσα στις γιορτές 1 μήνα πρίν πάει .
Να σας προτεινω γιατι οχι:Μιας που έκανες το καλό, μήπως να μας πρότεινες έναν τρόπο μετακίνησης για Greenwich!